Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / En İyi Kuru Şampuanlar >>
0

Özellikle kış aylarında duş almaya ve saç yıkamaya üşenebiliyoruz. Kuru şampuanlar tam bu noktada imdadımıza yetişiyor. Çalışan ve tempolu gün geçiren bayanların çok seveceği kuru şampuanlar, aslında birkaç senedir hayatımızda. Sabah duş almak, saçları kurutmak ve şekil vermek en az 30-40 dakikamızı alıyor. Kuru şampuan saçlarımızı yıkamaya üşendiğimizde elimizin altında olabilecek en pratik ürünlerden biri oluyor.Hemen hemen tüm saç bakım markalarının piyasaya sürdüğü kuru şampuanlar, farklı ihtiyaçlara cevap verecek şekilde tüketicilere sunuluyor. 

Kuru şampuanları saçını yağlı ve ağırlaşmış hissettiğinde kullanabilirsin. Saç diplerine aralıklarla uygulayacağın kuru şampuanı ellerinle dağıtıp daha sonra tarayabilirsin. Böylece anında tertemiz saçlara kavuşacaksın. Bizde senin için farklı kuru şampuan markalarını deneyimledik ve en iyilerini seçtik. Önerilerimiz için yazımızı okumaya devam et.

 

Batiste Kuru Şampuan: En beğenilen kuru şampuanlar arasında gelen Batiste kuru şampuanları farklı koku seçenekleri ile satılıyor. Saçlara anında etki eden Batiste kur şampuan, saçlardaki yağı emiyor ve hacimli saçlara kavuşmanı sağlıyor.

Kerastase Powder Bluff Kuru Şampuan: Kerastase markası her üründe olduğu gibi bu üründe de çok başarılı. Mis gibi çiçek kokusu sayesinde banyodan yeni çıkmış gibi kokacak saçların. Kerastase kuru şampuanlar ayrıca ısıya karşı koruma etkisi sayesinde de kullanım sonrası şekillendirmelere karşı saça bariyer oluyor.

Davines Kuru Şampuan: Saçları sertleştirmeden saçlardaki yağı emen ve temiz bir görünüm sağlayan batiste kuru şampuan çok başarılı. Sertleştirmeme özelliği sayesinde saçlara yumuşak ve bakımı bir görünüm sağlıyor.

Toni&Guy Kuru Şampuan : Kuru Şampuanlar arasında en popüler olanlardan biri de Toni&Guy kuru şampuan. Hem başarılı hem de büyük boy şişesi sayesinde uzun süre kullanım sağlıyor. Saçlara taze, canlı, hacimli  ve yumuşak bir görünüm sağlıyor. 

Sephora Express Kuru Şampuan: Hafif ve taze bir kokusu olan bu ürün, saçı yağlardan arındırıyor. Dha canlı, taze ve dolgun bir görünüm veren sephora kuru şampuan, saçlara sinmiş sigara kokusundan şikayet edenler için birebir.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr