Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Trend Alarmı: Chunky Kazaklar >>
0

Kışın en sevilen parçası kazaklar değil mi? Güneşin kendini pek göstermediği şu karlı ve yağışlı günlerde en sıcak tutan giysiler kazak modelleri.  Bu sene trend olmaya başlayan kalın örgülü “chunky” kazakları senin için inceledik. Oversize olan chunky kazaklar extra iri örgülere sahip. Biraz salaş ve genelde bel hizasında olan chunky kazak modelleri nasıl kombinlenir diyorsan cevabı aşağıda.

Chunky kazak modellerini kombinlerken dikkat etmek gereken birkaç nokta var. Zaten çok kalın ve iri örgülere sahip olan chunky kazak ve hırka modellerini dar paça jeanler ve cigarette pantolon modelleri ile kombinlemek doğru olacaktır.  Yani chunky kazak ve hırka modellerini kullanırken alt kısmı daha ince ve dar gösterecek orantılı kombinler oluşturmak önemli olan. Böylece kazağın kalınlığı seni kilolu biriymişsin gibi gösteremeyecek. 

                                           

Chunky kazak modellerinin özellikle pastel tonlarına bayılıyoruz. Sarı, bebek mavisi ve pudra pembesi gibi renkler kazak modellerinin en sevilen renkleri arasında geliyor. Kalın örgü kazak modellerini skinny jean pantolon modelleri, boyfriend pantolon modelleri ve kalem etek modelleri ile kombinleyebilirsin. Jeanler ile kombinlerken kazağını önden pantolonuna sıkıştırarak salaş bir görünüm verebilirsin.

                                        

Chunky kazak modellerini evde kendin de yapabilirsin. Kalın şişler ile bir günde bile örebileceğin kazak modellerini farklı renkleri bir araya getirerek daha renkli ve sokak modasına uygun bir hale getirebilirsin. Hırka modellerini ise atlet veya tişört modelleri ile kombinlerken, tayt pantolon modellleri veya skinny jeanler ile tamamlamalısın.

OXXO Kazak Modelleri için buraya tıkla.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr