Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Yeni Sezonda Popüler Saç Trendleri >>
0

 

 

 

Saçlarımız bizim için çok önemli! Her gün saçlarımızın nasıl görüneceği konusunda birçok şey yapıyoruz. Çeşitli şampuanlar, saç kremleri ve şekillendirici ürünler ile birlikte sezona uyumlu sağlıklı saçlara ulaşmak ise ortak hedefimiz! Bu doğrultuda merak edeceğini düşündüğümüz saç trendleri ile karşındayız… 2022 sonbahar kış saç trendleri ile modunu ve enerjini yükseltmeye hazır ol!

 

 

 

1.Hacimli Dalgalar!

70’leri anımsatan hacimli dalgalar yeni sezonun en önemli trendleri arasında! Büyük fön fırçalarıyla uygulanabilen bu modelde iri dalgalar elde etmek çok önemli. Özellikle uzun saçlar için ideal seçenek olan büyük dalgalar için ihtiyacın olan bir fön makinesi ve büyük fön fırçası! Uygulamadan önce elektriklenmeyi önleyen bir saç kremi veya serumu kullanırsan çok iyi sonuçlar alabilirsin…

 

 

 

2.Karışık Pixie!

Pixie, cesaret gerektiren saç kesimlerinden biri diyebilir miyiz? Sen de cesaretini toplayıp 2022 sonbahar kış saç trendleri içerisindeki pixie kesimi uygulamak istersen, seçim senin… Bu sezon pixie kesimde görülen farklılıklardan biri; karışık görünüm… Ense kısmının daha uzun, üst kısımların karışın ve katlı görünümde olduğu bu kesimi sevebilirsin. :)

 

 

 

3.Fransız Bob!

Bob kesim daima bizimle! Kullanımı oldukça kolay sayılan bu saç kesimini yeni sezona uygun şekilde dalgalı görünümlerle uygulaman mümkün… Üstelik bu görünüme perçemleri de dahil edebilirsin! Çene veya boyun hizasında kestirilmiş bir bob’dan daha iyi ne olabilir!

 

 

 

4.70’ler Sarışını!

Modada ve bakım alanında retro görünümlerin hakimiyeti devam ediyor. 2022 sonbahar kış saç trendleri içerisinde görebileceğin 70’lerin sarı tonlarından birini uygulayabilirsin. Normalde saçlarında bu rengi kullanıyorsan bu sezon bal rengi sarı tonlara doğru geçiş yapabilirsin. Özellikle daha koyu olan kök kısımlarıyla birlikte kullanılan kremsi sarı tonlar bu sezonun favorisi!

 

 

 

5.Bukleler Canlansın!

Kıvırcık saçlar buraya! Eğer saçların doğal olarak buklelere sahipse çok şanslısın… 2022 sonbahar kış saç trendleri arasında yer alan canlı bukleler tam senlik demektir! Özellikle saçları daha canlı ve bukleleri belirgin gösteren kremler kullanarak saçlarının doğal görünümünü en iyi şekilde yansıtabilirsin. Saçlar ıslakken uygulanan çeşitli bukle belirginleştirici ve nemlendirici ürünler fazlasıyla işini görecek! :)

 

 

 

6.Kendi Halinde!

Saçlarımızı biraz kendi haline bırakmak hepimiz için en sağlıklısı! Saçlarının doğal hali ince ve düz yapılıysa bu trendi çok seveceksin… Saçlarını yıkadıktan sonra besleyici ve nemlendirici ürünlerini kullandıktan sonra kendi halinde kurumaya bırakabilirsin. Düzleştirici gibi ısı veren ürünlerden uzaklaşarak doğallığın keyfini çıkarabilirsin.

 

 

Sen de 2022 sonbahar kış saç trendleri arasından dilediğin görünümü seç ve ışılda! Modunu yükseltecek saç görünümleriyle bu sezon çok güzel geçecek… :)

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr