Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Yeni Sezonda Nail Art Trendleri >>
0

 

 

 

Söz konusu nail art trendleri olduğunda her mevsim için farklı uygulamalarla karşılaşıyoruz. Özellikle farklı renklerin ve şekillerin bir araya geldiği popüler uygulamalar göz kamaştırıyor! Şimdi ise yaz mevsiminin mükemmel enerjisini fazlasıyla hissedeceğimiz yaza özel nail art trendleri ile tanışma zamanı… Tırnaklarında görmekten hoşlanacağın birkaç öneri ile mevsimi renklendirmek için hazır ol! :)

1.Pembe Tonlar

Bu sezon fazlasıyla göreceğimiz pembe renk tonları tırnaklar üzerinde de yerini almaya hazır… Sıcak tonlu pembe renkle süslenmiş tırnaklar 2022 yaz nail art trenleri arasında çoktan üst sıralara yükseldi bile!

 

 

 

2.Meyveler ve Çiçekler!

Doğanın uyanışını baharla birlikte karşıladıktan sonra bunun keyfini çıkarmak için yaz günlerine kucak açtık! 2022 yaz nail art trendleri içerisinde gördüğümüz meyve ve çiçek motifleri bu keyif için fazlasıyla uygun… Özellikle çilek ve papatya desenleri bu trendi destekliyor! :)

 

 

 

3.Yeşile Kucak Aç!

Yeşil tonları hala bizimle! Geçtiğimiz aylarda da nail art trendleri içerisinde gördüğümüz yeşil tonlarını şimdi değerlendirme zamanı… İster sadece seçtiğin yeşil tonunu uygulayarak bu şekilde kullanabilir, ister üzerini çiçek motifleriyle süsleyebilirsin. :)

 

 

 

4.Gülümse!

Gülen yüz emojisi aradığımız pozitif enerji için çok uygun! Nail art uygulamaları içerisinde gördüğümüz bu trend, geçtiğimiz dönemde maskelerin ardında saklı kalan gülümsememizi temsil ediyor diyebiliriz. Farklı renklerle bir baz oje üzerine uygulayacağın gülücükler gününe enerji katacak… :)

 

 

 

5.Yaz Dönüşümü!

Farklı renklerin bir arada kullanıldığı bu nail art trendinde parlak ve çarpıcı zikzaklar veya dalgalı görünümler ön plana çıkıyor. İster yatay ister farklı asimetrik açılardan uygulayabileceğin bu nail art trendinde fırça darbelerinle harikalar yaratabilirsin…

 

 

 

6.Metalik Dokunuş!

Makyaj trendleri içerisinde gördüğümüz metalik detaylar şimdi nail art trendleri ile karşımızda! Özellikle metal rengin parıltılı etkisini destekleyen sedefli ojelerle bu uygulamayı deneyebilirsin. Tırnağın tamamına olmasa da Fransız manikürü şeklinde tırnak uçlarına da sürebilirsin, hayal gücüne güveniyoruz! :)

 

 

 

7.Mavi Zamanı!

Yaz mevsiminin bize hatırlattığı deniz ve havuz başındaki keyifli saatleri temsil eden renk; mavi! Her tonunu rahatlıkla kullanabileceğin bu rengi ister tek başına ister farklı renlerle birleştir… Fazlasıyla iç açıcı olduğunu düşündüğümüz mavi rengi mutlaka bu yaz kullanmalısın! :)

 

 

 

8.Çizgilerin Gücü!

Farklı desenlerin hakim olduğu 2022 yaz nail art trendleri tam gaz devam ediyor! Renkli çizgileri bir araya getirerek kullanabileceğin nail art trendiyle yaza renk katabilirsin. Asimetrik şekilde veya geometrik görünümlerle uygulayacağın çizgiler çok hoşuna gidecek! :)

 

 

 

2022 yaz nail art trendleri ile sen de renklerin sonsuz enerjisini keşfetmeye ne dersin? Keyifli geçecek yaz günlerine renk katmak mükemmel olur! :)

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr