Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Manikür Güncellemesi: Yepyeni Oje Trendleri! >>
0

 

 

Bu sezon herkese uygun bir oje trendi var! Geçtiğimiz yıl popüler olan sedefli açık tonlar, pembeler, sıra dışı motifler ve nude renkler hala bizimle… Tüm bunlara ek olarak karşımıza çıkan farklı oje trendlerini seninle paylaşmak için araştırmalarımızı yaptık! Göz alıcı desenler ve farklı motiflerle uygulayabileceğin nail art uygulamaları içerisinden dilediğini seç…

Amacın günlük hayatına renk katmak veya özel günlerde harika görünmek olabilir. Hedef ne olursa olsun 2023 oje trendleri hepimizi heyecanlandırdı! Şimdi bu trendleri incele ve kendine en uygun olanı seç… :)

 

 

 

1.Lila Renge Kucak Aç!

2023 oje trendleri arasında sıklıkla göreceğimiz renklerden biri lila… Bu rengin soft tonlardan oluşan görünümünü ister tek başına ister geometrik şekillerle uygula! Özellikle ilkbaharda biraz daha hevesle kullanacağın bu rengi kombinlerine uydurmak harika olacak… Kısacası; bu sezon hepimiz favori lila ojemizi seçmeliyiz! :)

 

 

 

2.Sanatsal Dokular!

Yeni sezonun oje trendleri, fazlasıyla iddiali maximalist detaylar eşliğinde bizi büyülüyor! Tırnaklar üzerinde kullanılan damla, boncuk veya kabartmallı motif şeklindeki süslemeler ilgini çekiyorsa, sahne senin! Tırnak uçlarında veya tırnak boyunca kullanılabilen kabartmalı motiflerle özel anlardaki şıklığını en iyi şekilde destekleyebilirsin…

 

 

 

3.Parlamaya Devam!

Parıltılarla dolu metalik ojeleri denedin mi? Denemediysen ve tırnaklarında parıltı görmeyi seviyorsan bu trend tam sana göre… Gold, dore veya renk geçişli metalik ojelerle eğlenceli bir akşam buluşmasına hazırlanmak çok keyifli olabilir! Payetli elbiselerle ışıldayacağın bir etkinlik için bu oje trendi çok uygun, mutlaka denemelisin… :)

 

 

 

4.İç Açıcı Tonlar!

Renklerin güzel enerjisini tırnaklar üzerinde görmek harika! Bu güzel enerjileri 2023 oje trendleri arasında da görmek mümkün… Yumuşak kırmızı tonlar, iç açıcı nane yeşili veya tatlı pembe renk ile daha yaz gelmeden tırnaklarında güneş açtırabilirsin. Koyu renkli ojelerden sıkılmış olanlar için iyi bir seçenek olan bu trend, yeni sezonda çok sevilecek! :)

 

 

 

 

5.Yumuşak Renk Geçişleri!

Auramızı temsil eden yumuşak renk geçişleri veya en sevdiğin iki renk arasındaki batik geçişler! Bu sezon renklerin karışımını oje trendleri içerisinde görmek bize heyecan verdi… Yeni sezonda sen de ruh haline uygun renkleri seçerek bir tırnak uzmanından yardım alıp bu trendi değerlendirebilirsin.

 

 

 

6.Sonsuza Dek Fransız Manikürü!

Bildiğimiz klasik Fransız manikürünün renklenmiş hali uzun süredir bizimle… Doğal tırnak rengi üzerine uygulanan renkli Fransız manikür veya sevdiğin ojenin üzerine uygulanan Fransız manikür… Tarafını seç ve zarif tırnaklarla yeni sezona merhaba de! :) Tırnak şekli fark etmeksizin uygulanabilen bu trendin çeşitliliği bir süre daha bizimle olacak gibi görünüyor…

 

 

2023 oje trendleri içerisinden sana en uygun olanı seç ve tarzına renk katmaya hazır ol! Mevsim ne olursa olsun renklerin enerjisini değerlendirirken daima modun yüksek olsun… :)

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr