Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Yaz Davetlerine Özel Makyaj Önerileri >>
0

 

 

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte özel davetlerde bir artış söz konusu oluyor… Yakınlarımızın mutlu anlarını paylaşacağımız özel günler için ekstra çaba harcayarak en güzel kombini ve en iyi makyajı yapmayı hedefliyoruz. Fotoğraflarla belgelenecek olan bu özel anlarda kusursuz görünmek hepimiz amacı! :) Diyelim ki davet edildiğin organizasyon için kombinini hazırladın… Peki makyajın? Biz bu konuda sana yardımcı olmak için harekete geçtik! 2022 davet ve düğün makyajı için önereceklerimiz ilgini çekebilir… :)

 

 

 

1.Pratik Dumanlı Göz!

Dumanlı göz makyajı uzun süredir makyaj trendleri arasında yerini koruyor. Sen de davet ve düğün makyajı için seçtiğin elbiseye uyumlu olarak pratik dumanlı göz makyajıyla istediğini elde edebilirsin. Özellikle akşam saatlerinde gerçekleşecek organizasyonlar için bu uygulama çok ideal… İhtiyacın olan; yumuşak yapılı bir göz kalemi ve ince yassı uçlu far fırçası… Göz kalemini kirpik diplerine dağınık şekilde uyguladıktan sonra fırça ile göz bitimine doğru yayabilirsin. Kalem uygulamasından önce kullanacağın koyu renk far, bu makyajı daha da güçlendirecektir. Aynı şekilde yaza uygun olarak bronz tonlarda allıkla da bu makyajı destekleyebilirsin…

 

 

2.Daha Fazla Parlayalım!

Yaz makyaj trendleri arasında yer alan parlak farlar davet ve düğün makyajı için ideal seçimler arasında… Özellikle gold detaylı farlar kullanarak yapacağın bu makyajı; parti veya düğün gibi organizasyonlar için tercih edebilirsin. Güçlü pigmente sahip bir farı eyeliner uygulamasıyla birleştirmek mükemmel olur… Makyajına son dokunuşu gold detaylı highlighter ile yaparak ışıldayabilirsin! :)

 

 

 

3.Makyajda Aksesuar Gücü!

2022 yaz makyaj trendleri arasında makyaj üzerinde kullanılan stickerlar, küçük taşlar ve inciler var! Makyajı sanatsal hale getirmeyi sevenler için bu uygulamalar çok uygun… Davet ve düğün makyajı için pastel tonlarda renkli farları uygulayıp biraz da pigmentli farlardan yardım aldıktan sonra ister göz çizgisi boyunca ister daha geniş bir alana yayılacak şekilde taşlı stickerlerı yapıştırabilirsin… Tabii bu makyajın uzun saatler boyunca kalabilmesi için etkili bir makyaj sabitleyici kullanmak bu uygulamanın püf noktası! :)

 

 

 

4.Renklerin Enerjisi Bizimle!

Gündüz veya akşamüzeri saatlerinde katılacağın organizasyonlara renk katmak için çok güzel bir önerimiz var! 2022 makyaj trendleri içerisinde de gördüğümüz mavi, yeşil, pembe veya sarı far ve eyeliner uygulamaları… Katılacağın davet için hazırladığın kombine uyumlu olarak seçeceğin renkleri ister tek başına ister birleştirerek kullan! Bu makyajda gözler ön plana çıkacağı için dudağını daha nude tonlarla renklendirebilir, allık olarak ten rengine uyumlu bir seçim yapabilirsin… Elmacık kemiklerine uygulayacağın highlighterı hafif fırça darbeleriyle göz kapağına sürerek renkli farını ön plana çıkarabilirsin.

 

 

 

5.Bakır Tonlarına Şans Verelim!

Davet ve düğün makyajı için yaza uygun olarak kullanabileceğin bu uygulamayı çok seveceksin! Bakır tonlarında bir far ile makyajına başlayıp, göz makyajını eyeliner ile destekleyebilirsin. Allık olarak yine bakır tonlarını tercih ederek mükemmel bir uyum yakalayabilirsin. İşte bu bronz görünüm tam olarak yaza uygun…

 

 

 

6.Dudakları Vurgulama Zamanı!

Davet ve düğün makyajı içerisinde dudakları vurgulamak istersen onun için de bir seçenek var! Göz makyajını daha hafif tonlarla tamamladıktan sonra sıra dudaklara gelince dilediğin kadar cesur olabilirsin… Bu makyajı sezonda trend olan mercan kırmızısı tonlarıyla veya daha koyu kırmızılarla tamamlayabilirsin. Dudakların daha sağlıklı bir görünümde olması için rujun üzerine şeffaf bir gloss sürebilirsin… Ağırlık yapmayan ve uzun saatler boyunca kalıcı olabilen glosslar bu konuda kurtarıcın olabilir! :)

 

 

Davet ve düğün makyajı için kararsız kaldığında biz yanındayız! Önerilerimiz ışığında katılacağın davette sevdiklerinle birlikte keyifli saatler geçirebilirsin, eğlence senin! :)

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr