Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Yaşam / Sen Sen Ol Sevgilinle Bunları Konuşma >>
0

Sevgililerimizle her konuyu açık açık konuşmak hem can sıkıcı hem de ilişkinin geleceği açısından yanlış olabiliyor. Özellikle erkeklerin hassas olduğu konuları sürekli konuşmak hem ilişkiden hem de kişilerin birbirinden soğumasına sebep olabilir. Bizde sevgilinle konuşmaman 6 maddeyi senin için toparladık. Umarız işine yarar heart

                                                               

 

      1- Eski Sevgili

Şimdiki sevgilin hayatının aşkı olabilir ama bu zorlu yolda karşına çıkan diğer adayları da öncesinde değerlendirmiş olabilirsin. Hatta arada bir sosyal medyada o kişileri stalklıyor olabilirsin. Ve hatta eski sevgilinin yeni sevgilisini de stalklıyor olabilirsin. Ama unutma yeni sevgilinle konuşmaman gereken ilki ve en önemlisi eski sevgilindir. Bu hem ilişkinde kıskançlık krizlerine sebep olabilir hem de aranızdaki güveni sarsabilir.

                                                            

      2- Para Konuları

Bir erkeğin en sevmediği konulardan biri de para konularıdır. Eğer ona sürekli paradan bahsedip, o çok beğendiğin çantanın ne kadar pahalı olduğunu ima edersen sevgilinin kafasında seninle ilgili olumsuz düşünceler belirebilir.

                                                               

      3- Aile Problemleri

Aile içerisinde yaşadığın problemlerin birçoğu gelip geçicidir ve çözüm olabilir. Ama senin ailen hakkında yaptığın olumsuz yorumlar karşı tarafın ailen hakkında negatif düşünmesine sebep olabilir. Bu senin sandığından çok daha fazla olumsuz bir sürece girmenize neden olabilir.

                                                                         

4- İşkolik Muhabbetler

Sevgilinle görüştüğün vakitleri iş yerinde yaşadığın sıkıntıları anlatarak boşa harcama. Önermeyiz! Tabii ki danışıp akıl alabilirsin ama işkolik gibi sürekli iş yerinden ve sıkıntılarından bahsetmek hem senin sorununa çözüm olmaz hem de karşı tarafı bunaltır.

                                                                               

 

      5- Senden Önce Ben

Sevdiğin adam hayatını ve yaşam tarzını değiştirmiş olabilir. Ondan önce yaşadığın her ne varsa sürekli onlardan bahsetmek karşı tarafı yıpratabilir. “ Senden önce ben tüm partilere giderdim.” Gibi cümleleri mümkün olduğunca az kullanmanı öneriyoruz. Huzurlu ve sağlıklı bir ilişki hedefliyorsan buna ihtiyacınız var.

                                                   

     6- Evlilik

Bir ilişkinin en hassas noktası evliliktir. Bilindiği gibi bazı erkekler bu konuda çekingen ve hassas davranır. Evliliği ne kadar çok istesen de bundan olabildiğince az bahsetmelisin. Ama onunla hayatını en kısa sürede birleştirmek istiyorsan, hayatın onunla birlikteyken ne kadar anlamlı olduğunu ve onunla çok mutlu olduğunu hissettir.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr