Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Yaşam / Romantik Bir Ambiyans İçin Küçük İpuçları >>
0

Yaşadığınız ortamı çekici kılmak ve romantik bir ambiyans yaratmak için sadece bir kaç adımı takip etmeniz yeterli. Sizlere sunduğumuz önerilerle, çabasız bir romantizmin sahibi olabilirsiniz. Kokulardan faydalanın.Hoş bir koku, yaşadığınız evi cennete çevirmenin ve romantik bir hava yaratmanın en kolay yolu. Bunun için standart oda kokuları yerine kendinize has bir kokunun peşinden gidebilirsiniz. Kaynar suyun içine koyacağınız tarçın çubukları orijinal bir alternatif olabilir. Eğlenceli objeleriniz olsun.

Etkileyici bir ortam için kalıp düşüncelere takılı kalmayın. Sizi ve çevrenizdekileri neşelendirecek, misafirlere keyif verecek her tür dekorasyon işinize yarayabilir. Bunun için farklı çay takımları ya da ellerinizle yaptığınız enteresan fotoğraf kolajları oldukça doğru ve eğlenceli bir tercih.  Ayrıca hikayesi olan objeler, ev dekorasyonuna anlam katar ve ilişkileri ilerletmek için bir fırsat yaratır.
 

Doğayı evinize taşıyın

Deniz kabukları, taşlar gibi doğal objeler yaşam alanlarına ferahlık ve canlılık katar. Seyahatlerden topladığınız hatıralarınızı da bu şekilde sergileyerek değerlendirebilirsiniz. Kuru ve canlı çiçekler de her zaman için işe yarar.

Kitaplar hazinedir

Misafirlerinizin göz atabilecekleri ve sohbet ortamını koyulaştıracak kitaplara salonunuzda yer verin. Hobilerinizle, gezdiğiniz ya da görmek istediğiniz yerlerle ilgili kitapları orta sehpanızda bulundurabilirsiniz.

Müzik desteği

Müzik listenize farklı müzik albümleri yaparak, bulunduğunuz ortama gerekli enerjiyi verebilirsiniz. Sevgilinizle romantik bir akşam yemeği için hafif müzikler ya da kızlarla eğlenceli bir gece için hareketli dans müzikleri mutlaka listenizde bulunmalı. Ortamın ruhunu koklamak ev sahibi olarak size ait olduğu için müzik geçişlerini iyi idare etmelisiniz. 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr