Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Yaşam / Muhteşem Organizasyon Fikirleri >>
0

Hayatının belki de en özel ve en güzel gününde nasıl bir ortamda olmak isterdin? Bir organizasyon firmasıyla anlaşmış olabilir veya kendi organizasyonunu kendin yapacak olabilirsin. Kendi başına da yapacağın birkaç organizasyon fikriyle düğün veya davet alanını bambaşka bir yere çevirebilirsin. Öncelikle kendine bir tema belirleyerek işe başlayabilirsin. Işıltılı, bohem veya doğal malzemeler ile yapabileceğin birkaç küçük detay ile masa düzenini ve organizasyonun yapılacağı ortamı rüya gibi bir yere çevirmek senin elinde.  

    

 

 

 

 

Düğün Takı

Son birkaç yılın olmazsa olmaz davet ve düğün detayı taklar. Düğün takınızı temanıza göre çiçek ve ışık süslemeleri ile göz alıcı hale getirebilirsin. Düğün takını kendi başına bile yapabilirsin. Birkaç parça tül, yapay veya gerçek çiçekler ile süsleyeceğin takı yerleştirirken ortamın dayanıklılığına ve rüzgar yönüne dikkat etmelisin. Düğün takının etrafını ortama göre, dev mumlar ve dekoratif vazolar ile süsleyebilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotoğraf Köşesi

Davetlilerin ve çift olarak sizin hatıra fotoğrafı çekilebileceği bir ortam oluşturun. Bu ortamı mümkünse dans pistinden daha uzak bir yerde oluşturarak davetlilerin rahat rahat fotoğraf çekilmesini sağlayabilirsin. Böylece isteyen dans pistinde eğlenirken, isteyen kişiler de anın ve ortamın tadını çıkarabilirler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Masa Düzenlemesi

Işıl ışıl bir masaya ne dersin? Üstelik uygulaması da çok basit. Marketlerde ve pazarlarda bile bulabileceğin kavanozlar ve beyaz mumları yapıştırıcı ve simler yardımıyla süsleyerek masa düzenini sıradanlıktan çıkarabilirsin. Kavanozların içine canlı çiçekler koyarak, şık bir vazo haline dönüştürebilirsin. Ekstra olarak ekleyebileceğin ahşaplar ve daha küçük mumlar ile ortamı ısıt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Yaratıcı Düğün Pastaları

Maket düğün pastalarını artık unutmanın zamanı geldi. Daha şık görünümlü ve küçük boyutlu pastalar 2017 düğünlerinin vazgeçilmezi olacak. Küçük bir pastanın altında sıralanmış donut veya cupcakeler sence de çok şirin değil mi? 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotoğraflar

Kır düğünlerinin olmazsa olmazı fotoğraf süslemeleri bu sezon da çok moda. Dev çerçevelerin içerisine gelişi güzel yerleştirilmiş fotoğraflar veya ağaçların etrafına sıralanmış minik ampuller ve fotoğraflar çok güzel görünüyor. İstersen düğün fotoğrafçınız ile anlaşıp dev çerçevelerin içerisine davetliler ile çekildiğin fotoğraflarını hemen yerleştirmesini isteyebilirsin. 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr