Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Yaşam / Klasik Müzik Sevenler İçin 2 Etkileyici Konser Haberi >>
0

Klasik müzik sevenler için hazırladığımız bu yazıya Farid Farjad ile başlamak istiyoruz. Aslında sadece klasik müzik dinleyenlerin değil, dinlemeyenlerin de tanıdığı dünyanın en iyi keman virtüözlerinden biri. Fars asıllı ABD vatandaşı olan Farid Farjad, Kemanı Ağlatan Adam olarak biliniyor.



Farid Farjad, insana ait olan tüm duyguları kemanıyla dile getiriyor. Kimi zaman hüznü kimi zaman neşeyi iliklerimizde hissettiren, tellere her dokunuşunda dünyanın başka bir toprağındaki kokuyu burnumuza getiren müziğiyle insanın içine dokunuyor.

Yaşayan efsaneyi canlı dinlemek, müziğin hüznüne ve coşkusuna kendini kaptırmak isteyenler için büyük keman virtüözü Farid Farjad, 5 Aralık'ta Congressium Ankara sahnesinde!

Bir diğer etkileyici konser haberi bu sefer ülkemizin en sevilen isimlerinden birine ait. Hem Türkiye’de hem de dünyada klasik müzik sevenlerin yakından tanıdığı klasik müzik piyanisti olan Fazıl Say, yeni yılın ilk konserini 14 Ocak’ta İyi Ki Doğdun Fazıl adıyla İkü Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi İstanbul’da veriyor.



Fazıl Say, ideolojik duruşuyla, dile getirdiği fikirlerle, siyasete ve toplumsal olgulara bakış açısıyla da kendinden konuşturan bir isim. Hayranları tarafından sosyal medyada yoğun bir ilgiyle takip ediliyor. Bu özellikleriyle klasik müzik sevmeyenleri de peşinden sürükleyen Fazıl Say, Türkiye’nin sahip olduğu en önemli değerlerden biri. 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr