Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Zayıflamak için Yeni Trend Alkali Diyeti >>
0

Kadınların her zaman, her mevsim ve her koşulda daima yapılacaklar listesinde bulunan, hayatlarındaki önemini asla kaybetmeyen yegane şey, diyettir. Ama unutmamak gerekir ki, diyet hayatımızın belli zamanlarında uyduğumuz bir programda bize hizmet verdiği zaman girdiğimiz savaşı kaybetmiş oluruz. Eğer sağlıklı yaşamak, dengeli beslenmek, zararlı gıdalardan uzak durmak mottomuz haline gelirse işte o zaman başarı sağlarız.

Beslenme düzeninizi birden değiştirip artık diyet yapmaya karar verdiğinizde yapmanız gereken ilk şey doktorunuza danışmaktır. İnternette güvensiz bir şekilde yazılan diyet listeleri ciddi hasarlara neden olabilir. Özellikle internette satışı yapılan zayıflama hapları uzak durmanız gerekenlerin başında geliyor.

Uzmanlar zayıflamak için son yıllarda trend olan alkali diyetinin, diğer tüm diyet önerilerinin eksik bıraktığı parçayı tamamladığını söylüyor.

Alkali diyeti asit-alkali dengesine dayalı. Bu diyet, vücudun aşırı asitlenmesi, yani iç ortamımızın kirliliğini ortaya çıkarıp ona çözümler üretiyor. Çözüm basit: Asit yapan yiyecekleri azaltıp, alkali yapan yiyecekleri artırmak.

Aşağıda alkali içeren besinlerin listesini bulabilirsiniz. Güzel bir vücut, sağlıklı atan bir kalp ve uzun bir ömür için kendinize iyi bakın. :)

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr