Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / İstanbul Modest Fashion Week Gerçekleşti >>
0

Türkiye’nin ilk uluslararası Muhafazakâr Moda Haftası geçtiğimiz hafta sonu Haydarpaşa Garı’nda gerçekleşti.

Yurtdışından birçok katılımcının davet edildiği organizasyona ilgi büyüktü. 26 ülkeden 75’ten fazla moda tasarımcısının ve marka yatırımcılarının katıldığı defileler Haydarpaşa Garı’nın peronlarında yapıldı. Dünyaca ünlü markalarında yavaş yavaş muhafazakâr kesime özel olarak ürettiği koleksiyonlar oldukça ilgi görüyor. İstanbul Modest Fashion Week’te yalnızca defileler düzenlenmedi. Paneller, workshoplar, fotoğraf ve tasarım sergileri de düzenlendi.  Ayrıca Modest Week’e birçok ünlü blogger da katıldı.

Yükselen trendler arasına sağlam adımlarla giren Muhafazakâr giyim modelleri için biz de senin için kombinler derledik. Gelelim tesettürlü bayanlarında rahatlıkla giyebileceği OXXO kıyafetlere;

                                   

Uzun elbiseler, uzun gömlekler ve bileklere kadar uzanan yelekler son dönemlerde tesettürlü bayanların tercihi. Tesettür giyim deninde akla gelen ilk şeylerden biri şüphesiz bol ve dökümlü giysiler. Bu noktada ise imdadına bol ve uzun gömlekler, trençkotlar veya yaza en uygun kıyafetlerden biri olan uzun yelekler geliyor.

                                    

Sezonun hot trendi olan krep kumaştan tasarlanan uzun şal yaka yelekler ise oldukça ilgi görüyor. İster spor ister şık giyim tarzıyla oldukça beğenilen yeleklerin birden fazla rengi mevcut.Üstelik ister bol pantolonlarla ister jeanlerle kombinleyebilirsin. Uzun kot ceketler ise spor giyim tarzının olmazsa olmazlarından. Özellikle tesettürlü bayanların çok seveceği uzun kot ceketler hem trend hem de çok cool görünüyor.

                                     

Sonbahar ve yaz aylarının kurtarıcısı trençkotlar ise tesettür giyim modellerinin en sevilen ve en çok tercih edilen parçalarından. Bol pantolonlar, uzun etekler veya elbiselerle bile kombinleyebileceğin trençkotlar yaza uygun birden fazla kumaş seçeneği, modelleri ve renkleriyle OXXO'da seni bekliyor.

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr