Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Zamansız Siyah Beyaz Etkisi! >>
1

 

 

Senin de dolabının vazgeçilmez renkleri siyah ve beyaz mı? Öyle olmasa bile ne giyeceğine karar veremediğinde elinin gittiği iki renk siyah ya da beyazdır diye düşünüyoruz. Her mevsim nerede olursan ol rahatlıkla kombinlerine uyarlayabileceğin bu renklerin bir koleksiyon ile bütünleştiğini hayal et… O hayal şu an karşında! OXXO’nun Dark With Light koleksiyonu ile çok sevdiğin siyah beyaz etkisini en iyi şekilde yakalayabilirsin. Şimdi keşfetmeye başla!

 

1.Mükemmel Siyah Beyaz!

Dark With Light koleksiyonu ile karşına çıkan crop bluz ve midi etek takımı çok hoşuna gidebilir! Bu parçanın iddialı görünümüyle birlikte kullanacağın siyah bantlı sandalet ve kapitone deri çanta ile göster gücünü… Crop bluz modelinin bağlama detayı, midi etek modelinin yırtmaçlı tasarımı sayesinde siyah beyazın uyumunu en görkemli şekilde elde edebilirsin! :)

 

 

 

2.Yazın Favorisi!

Yeni sezonda popüler olan ajurlu triko parçalar eşliğinde hem tatil günlerini hem de şehir kombinlerini hareketlendirebilirsin! Ayrıca tatil bavulunda da mutlaka bulunması gereken parçalar… Sen de yeni sezonun mükemmel alternatifi olan bu parçalardan biriyle tanışmak istersen ajurlu uzun elbise modeli iyi bir seçenek… Onu topuklu terliklerle veya hasır sandaletlerle kombinlemek ister misin?

 

 

 

3.Benzersiz Siyah Dokunuş!

Tulumların bize verdiği tek parça hakimiyetini değerlendirmenin tam zamanı! Üstelik vazgeçilmez siyahla birlikte… Dark with Light koleksiyonunda karşına çıkan straplez tulum modelinin feminen gücünü özel günlerinde dilediğin gibi değerlendir. Belki de onu alıp dolabının en nadide köşesine yerleştirip, ani gelişen kutlama veya parti etkinliklerinde kombin kolaylığı yakalayabilirsin!

 

 

4.Desenlerin Uyumu!

Desenlerin hayatımızdaki yeri çok büyük… Yeni sezonda bu durumu en iyi şekilde deneyimleyebilirsin. Hem günlük hayatta hem de özel davetlerde oluşturduğun kombinler içerisinde desenli takımlardan yardım alabilirsin. Mix desenli crop top ve jogger pantolon modellerinin benzersiz uyumunu ister önemli buluşmalarda ister hafta sonu akşamı için planladığın arkadaş toplantılarında kullan! :)

 

 

 

5.Farkını Göster!

Dark with Light koleksiyonu, daima farklılık arayanlar için çok uygun… Yeni koleksiyondaki siyah beyaz birlikteliğinin klasik gücü, her parçadaki farklı dokunuşlar hepimizi büyülemek için yeterli! Tek omuz detaylı crop top ve mini şort etek modelini inceleyerek bahsettiğimiz detayları yakından görebilirsin… Bu iki mükemmel parçaya ulaşmak için görsellere tıklaman yeterli, kombinin hazır! :)

 

 

6.Kurtarıcı Etki!

Tek bir elbise ile günü en iyi şekilde kurtarabilmek mi? Bu harika! Peki, ama nasıl? Dark with Light koleksiyonundaki anahtar parçalardan biri olan uzun elbise modeliyle bu mümkün… V yaka uzun elbise modelinin viskon içerikli dokusu ve bedenden uzak rahat fiti eşliğinde yaz günlerine konfor katabilirsin. Aynı zamanda bu stili bant detaylı terliklerle ve baget çantalarla tamamlamak isteyebilirsin!

 

 

 

7.Kod Adı: Black Dress!

Hepimizin dolabında mutlaka bir siyah elbise olmalı! Neden mi? Çünkü siyah elbise zaman ve mekan fark etmeksizin daima imdadımıza koşar! İster günlük hayatında ister ofis günlerinde… Özellikle kombin konusunda kararsız kaldığın günlerde siyah bir elbise ile gününe şıklık katabilirsin. Eğer sen de hala favori siyah elbiseni seçmediysen; Dark with Light koleksiyonunda yer alan biye detaylı midi elbise modeli tam senlik olabilir! :)

 

 

Dark with Light koleksiyonundaki yepyeni parçalarla tanıştın! Siyah ve beyazın zamansız uyumuyla neler yapabileceğini düşün ve harekete geç… Daha fazlası için oxxo.com.tr’de seni bekliyoruz!

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr