Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Barbie İlhamı: Kombinlere Pembe Dokunuş! >>
0

 

 

“HI BARBIE!” Bunu duymayan kimse kaldı mı? Efsanevi Barbie filminin 21 Temmuz’da vizyona girmeden önce başlayan pembe renk hakimiyeti giderek yükseliyor… Barbie akımını özetleyen sıcak pembe tonlarıyla yüzlerce kombin oluşturuldu, makyajlar yapıldı… Yüksek enerjiyle ve kocaman bir gülümsemeyle bizi karşılayan Barbie akımı ile bir süre daha yakın dost olacağız gibi görünüyor. Ayrıca güncel olarak karşımıza çıkan bu akımda bilinenin aksine; kusursuz Barbie düşüncesi de geride bırakılıp, klişeler yıkılıyor! Şimdi herkese kucak açan bu akımla ilgili önerilerimizi paylaşma zamanı!

Moda dünyasında ve sosyal medyada fazlasıyla revaçta olan bu akımın ayrıntıları neler? OXXO’da Barbie akımı için neler var? Birlikte keşfedelim!

Yazıyı okurken yılların eskitemediği Barbie Girl şarkısını dinlemek istersen, hemen aşağıda paylaşıyoruz! :)

 

 

 

1.Pembe Aşkına!

Bilindiği üzere Barbie akımı için en önemli unsur pembe renk! Özellikle sıcak tonlu pembe renk tonlarından oluşan kombinlerle sen de bu akıma dahil olabilirsin. Bunun için feminenlik dozu yüksek ve mükemmel bir elbise önerimiz var! Cut out ve büzgü tasarımıyla sezonun çok sevilen detaylarını bir arada bulabileceğin bu mini elbise modelini topuklu ayakkabılarla ve “pembe” bir baget çantayla kombinlemek harika olur! :)

 

 

 

2.Doğallığı Keşfet!

%100 pamuk içerikli dokular da Barbiecore akımına dahil oldu! Doğallığın izinden gitmeyi sevenler için OXXO’nun efsaneleşmiş V yaka tişört modeli çok ideal… İster jeanlerle ister mini eteklerle kombinle! Tanıştıktan sonra vazgeçilmezin olacak bu parçanın diğer renklerini de görmek için görsellere tıklaman yeterli…

 

 

 

3.Basic Kimono!

Kimonolar bazı kombinler için olmazsa olmaz diyebiliriz. Yaz günlerinde bir araya getirdiğin crop top ve mini şort kombinleri bunun için en güzel örneklerden biri! Günlük hayatında kullandığın birçok kombinde yer verebileceğin pembe basic kimono ile hem Barbie akımına göz kırpabilir hem de tatil günlerindeki plaj kombinlerine renk katabilirsin!

 

 

 

4.Hi Skinny!

Skinny pantolonlar hala gardırobumuzda kendine yer bulabilen parçalar arasında… Her sezon farklı renklerle karşımıza çıkan bu formu şimdi Barbie akımı ile deneyimleyebilirsin. Toparlayıcı etkisi ve esnek dokusuyla bütün gün hareket özgürlüğü elde edeceğin yüksek bel skinny pantolon ile tanışma vaktin geldi diye düşüyoruz! Onu ton sür ton olarak pembe bir bluzla veya başka renkte bir crop top ile birleştirebilirsin…

 

 

 

5.Modal Konforu!

Modal içerikli dokunun bizlere sunduğu yumuşak ve konforlu dokuları çok seviyoruz! Şimdi Barbie akımı için tercih edeceğin yaka detaylı modal tişört ile konforu yakalaman mümkün… Günlük hayatında veya hafta sonu kombinlerine bu tişört modelini dahil ederek harikalar yaratabilirsin! :)

 

 

 

6.Tek Parçayla Barbiecore!

Barbie akımı için tek başına ve güçlü bir parçadan yardım almak ister misin? Hem iddialı hem de tasarımıyla göz kamaştıran bol paça tulum modeliyle tanışabilirsin. Yaz günlerinde organize edilen davetler için bu parçayı pembe topuklularla ve zincir detaylı çantayla kombinleyerek tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsin! :)

 

 

 

7.İddialı Görünümler!

Barbie trendi için en gerekli olan şey “pembe” demiştik! Pembe renge eşlik eden iddialı görünümlerle sen de mükemmel kombinler yapabilirsin. Mesela balon kol detaylı askılı bluz modeli ile wide leg pantolonları veya mini etekleri bir araya getirerek harika bir görünüm yaratabilirsin. Yeni sezonda ön plana çıkan beyaz pantolonlar bu kombinde sana yardımcı olabilir!

 

 

 

8.Barbie Akımını Tamamlayan Aksesuarlar!

Unutmayalım ki Barbie akımı içerisinde sadece kıyafetlerle sınırlı kalmıyoruz… Kombinleri destekleyecek “pembe” parçalar bize fazlasıyla yardımcı olabilir! Mesela mini şort ve crop top ile oluşturduğun kombini slogan detaylı cap şapkayla tamamlamak isteyebilirsin… Diğer bir seçenek olarak; sana son derece pratiklik sunacak olan telefon çantasını tercih ederek Barbie akımına selam yollayabilirsin! :)

 

 

 

Sen de artık Barbie akımı için ihtiyacın olan parçaları keşfettin… Stiline uygun olarak ortaya çıkaracağın kombinlerle gününe enerji katmak senin elinde! Hadi, daha fazlası için seni oxxo.com.tr’ye bekliyoruz!

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr