Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Şehirde Yükselen 7 Kombin >>
0

 

 

Hafta içi yoğunluğu, hafta sonu heyecanı… Şehrin hiç durmayan ritmi ve ona eşlik eden enerjimiz bizi hayata bağlıyor! Her ne kadar kış kasveti bizi ele geçirmeye çalışsa da pes etmiyoruz… İşe, okula veya buluşmalara giderken daima stilimizi yansıtan kombinlerle enerjimizi yükseltmeye devam ediyoruz. Şehrin ritmine ayak uydurmaya çalışırken sen de gardırobunun karşısına geçip “ne giyeceğim?” diye düşünüyorsan doğru yerdesin! Şehirde yükselen 7 kombin önerisi ile sana yardımcı olmaya geldik…

 

1.İddialı Vegan Deri!

Bu sezon vegan deri dokularla karşımıza çıkan ürünler şehrin ritmini yakalamak için çok ideal! Üstelik mevsime de uygun… Hem iş hem de okul için uygun olabilecek kombinleri, vegan deri parçalarla yapabilmen mümkün! Mesela vazgeçilmez blazer şıklığı için boyfriend ceket modelini ve onu en iyi şekilde tamamlayacak bootcut pantolon modeliyle kombinleyebilirsin… Yakından görmek için görsellere tıklaman yeterli! :)

 

 

 

2.Kadife Yumuşaklığı!

Herkesin dolabında mutlaka olması gereken elbiseler vardır ya… İşte şimdi öyle bir elbise önerimiz var! Toplantıların yoğun geçeceği iş günlerinde veya hafta sonu için planladığın akşam buluşmalarında bu elbiseden yardım alabilirsin… Daha fazla merak ettirmeden paylaşalım; cutout detaylı mini kadife elbise! Onu ister blazer ceketlerle ister hırkalarla kombinle… Hava durumuna göre seçeceğin uzun bir çizme veya topuklu ayakkabı bu kombini daha da ön plana çıkarabilir!

 

 

 

3.Blazer’lar Hep Yanında!

Şehrin bitmek bilmeyen enerjisine yetişmek için mutlaka blazer ceketlerden yardım almalısın! Rengarenk formlarıyla bu sezon hepimizi mutlu edecek bir blazer var… Boyfriend kalıpla hem rahatlığı hem de şıklığı aynı anda yakalamak için sana önereceğimiz blazer ceket modelini mutlaka denemelisin. Onu mini elbiselerle, kumaş pantolonlarla veya şortlarla kombinlemek harika olur! Hadi sen de dene…

 

 

 

4.Midi Eteklere Şans Ver!

Nostaljik görünümüyle kalbini çalacak olan pileli midi etek modeliyle şehirde yükselen kombinlerde birini sen de yapabilirsin… Uzun kabanlar ve uzun çizmelerle oluşturacağın kombinde midi etek modeline yer vererek klasik ve nostaljik detayları yakalayabilirsin. Ayrıca mevsime uygun olan bu kombinle seni ne rüzgar ne de yağmur durdurabilir! :)

 

 

 

5.Klasik ve Çekici Detaylar!

Bu sezon blazer ceketlerin ne kadar popüler olduğundan bahsetmiştik… Popülerliği hızla ilerleyen blazerlar farklı formlarıyla da bizi şaşırtmaya devam ediyor! Hem ceket hem de elbise şeklinde dilediğin gibi kullanabileceğin bir parça düşün… Evet, o şimdi karşında! Mini ceket elbise modeli, klasik ve çekici detaylardan oluşan mükemmel bir kombin için ideal seçenek… Özel bir davet için hazırlanırken telaşa kapıldığında bu parça yanında olsun! :)

 

 

 

6.Maskülen Seçimler!

Şehirde yükselen kombin önerileri içerisinde yeleklerden de bahsetmek isteriz! Maskülen ve iddialı görünümü destekleyen yelek modellerinden biriyle tanışıp, benzersiz kombinlere yolculuk edebilirsin… İstersen blazer ceketlerle ve slim fit pantolonlarla kombinleyip mükemmel geçecek bir güne hazırlık yapabilirsin. Ayrıca bu kombini tamamlayacak topuklu bir ayakkabı veya çizmenin yanında baget çanta olmazsa olmaz diyebiliriz! :)

 

 

 

7.Midi ve Deri Birlikteliği!

Vegan rugan deri dokunun göz alıcı görünümünü midi eteklerle deneyimleyebilirsin… Cut out detaylı bluzlarla birleştirip feminenliğin dozunu yükselteceğin kombinler oluşturabilirsin. Bu kombine dahil edeceğin topuklu uzun çizmelerle bütün gününü mükemmel geçirebilirsin…

 

 

 

8.Kombinleri Tamamlayan Aksesuarlar!

Kombinlerin en önemli tamamlayıcıları olan aksesuarlar ile stilini birkaç adım öne taşıyabilirsin. Vegan krokodil dokulu box çantalar ve bucket şapkalar bu sezonun favorisi! Sen de kabanlarla ve çizmelerle oluşturduğun harika görünümleri bu parçalarla tamamlamak isteyebilirsin. Daha fazlası için Aksesuarlar kategorimizi ziyaret etmeye ne dersin? :)

 

 

Şehrin ritmine ayak uydurabileceğin 7 kombin önerisi ve aksesuarlar ile sen de ışığını yansıt! Sezonun favorisi olan parçalardan daima haberdar olmak için oxxo.com.tr’ye gelip üye olabilirsin… :)

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr