Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Yenilerle Renklenme Zamanı: Tropical Town! >>
0

 

 

Renklenme zamanı! Bu cümleyi bizden birkaç kere duydun… Genellikle bahar ve yaz aylarına girdiğimizde mottomuz tamamen “enerjimizi yükseltmek” üzere şekilleniyor. Güneşin bizi heyecanlandıran parıltısı, yeni koleksiyonların heyecan veren etkisi ve senin için zevkle hazırladığımız kombin önerileri! Tüm bunlar bir araya gelince “renklenme zamanı” demekten kendimizi alamıyoruz! Sen de şimdi yeni mevsime özel kombin önerileri eşliğinde Tropical Town koleksiyonunu keşfetmeye hazır mısın?

 

1.Tek Parçanın Gücü!

Yeni mevsimde tek parçanın gücünü bizlere en iyi şekilde hissettiren tulumlarla mükemmel kombinler yapabiliriz. Bunun için Tropical Town koleksiyonunda yer alan kruvaze tulum modeli, güneşin içimizi ısıttığı günlerde sandaletler ve hasır çantalarla kombinlemek için ideal bir parça! Hemen dolabına dahil etmen gereken kruvaze tulum modeline ulaşmak için görsellere tıklaman yeterli… smiley

 

 

 

2.Detayların Gücüyle Canlan!

Tropical Town koleksiyonuyla canlanıp yeni mevsimi güzel bir enerjiyle karşılaman mümkün… Kombin önerileri ile sen de yeni koleksiyonu keşfederken detayların gücünü görebilirsin. Nakış detaylı straight pantolon ve bağlama detaylı bluz, yeni haftaya başlarken yüzünden gülümsemenin eksik olmayacağı günlere adım atman için sana yardımcı olabilir! :)

 

 

 

3.Renklerin Ahengine Kapıldık!

İlkbahar ve yaz ayları geldiğinde renklerin ahengine kapılmamak elde değil… Heyecanımızı yükselten renkli kombinlerle yeni mevsimi karşılarken gününe enerji katabilirsin. Tropical Town koleksiyonunda yer alan renkli ve dikkat çeken etek-gömlek takımıyla sendromlu pazartesilere veya beklediğin hafta sonu keyfine harika dokunuşlar yapabilirsin!

 

 

 

4.Zarif Dokunuşların İzinden…

Bu mevsime yakışacak zarif detaylardan biri nakışlar… Nakışlı parçaların yarattığı nostaljik ve bir o kadar da hayran bırakan etkiyi çok seviyoruz! Şimdi sen de bu zarifliği yakalamak için %100 pamuklu uzun elbise modeliyle tanışıp, doğal dokunun hafifliğini ve desenli nakışların büyüleyici ritmini yakalayabilirsin. Pamuklu uzun elbise modeli, yaz tatilinin en keyifli zamanlarında hasır veya topuklu sandaletlerle sana eşlik edebilir.

 

 

 

5.Mükemmel Uyumu Yakala!

Takım kombinler artık mükemmel uyumu yakalamak konusunda tercih edebileceğimiz en iyi seçenekler arasında… Güneşin içimizi ısıttığı güzel günlerde kimono, crop top ve wide leg pantolondan oluşan bir takımla tanışmak ister misin? Patch desenli kimono modelinin uçuş uçuş yapısı, crop top modelinin mükemmel duruşu ve wide leg pantolonun rahatlık sunan kalıbı çok hoşuna gidecek! :)

 

 

 

6.Aradığın Doğallığı Buldun!

%100 pamuk içerikli dokuların doğallığıyla bahar ve yaz aylarının keyfini en iyi şekilde çıkarmaya ne dersin? Üstelik sahip olacağın pamuklu dokuların brodeli haliyle mevsime romantizm katmak da mümkün! Brodeli crop bluz ve pamuklu midi etek modeli ile harika bir kombin oluşturarak aradığın doğallığı bulmak seni çok mutlu edebilir… :)

 

 

 

7.Kombinlerde Tropikal Atmosfer!

Tropical Town koleksiyonuyla gelen deniz esintisi ve palmiye ağaçlarının gölgesi şehir kombinlerine dahil oldu! Henüz tatil planları yapmaya başlamamışken, yeni koleksiyondaki kombin önerileri ile tatil ruhunu şehre uyarlamak isteyebilirsin. Bunun için %100 viskon içeriği ve asimetrik kesimi eşliğinde tropikal etkiyi hissettiren askılı elbise modelinden yardım alabilirsin. İster sandaletlerle ister terliklerle kombinle! Bandana olarak kullanacağın desenli fularlar ve bu kombini destekleyecek hasır çantalar çok hoşuna gidebilir… :)

 

 

Sen de Tropical Town koleksiyonundaki ada esintisini hissettin mi? Daha fazlası için oxxo.com.tr’ye gelip bu esintiye kapılmaya devam edebilirsin! :)

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr