Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Güçlü ve İddialı: Takım Kombinler! >>
0

 

 

Son zamanlarda gündemden düşmeyen takım kombinleri denedin mi? 2 veya 3 parçadan oluşan bu kombinleri kullanarak mükemmel bir bütünlük yakalayabilirsin. Aynı anda kusursuz görünüm ve renk bütünlüğü elde etmek senin için harika olabilir. Şimdi sen de takım kombinler için arayışa girdiysen, yardıma hazırız!

1.Rahat ve Cool!

Sen de rahatlığın ön planda olduğu kombinleri seviyorsan bu parçalar tam senlik! Jakarlı dokuyla tasarlanmış baggy fit pantolon, oversize gömlek ve bralet modeli… Bu harika kombini ister akşam buluşmalarında ister haftanın son iş gününde kullan ve enerjini yükselt! :)

 

 

 

2.Tüvit Rüzgarı!

Takım kombinler deyince aklımıza gelen parçalar arasında tüvit ceket ve etek modelleri yer alıyor! Nostaljik görünümün anahtarlarından biri olan bu görünümü aynı dokudaki crop toplarla tamamlamak harika olur… Sen de takım oyununa dahil olup bütünlük yakalamak istersen görseldeki kombin seni bekliyor, hemen tıkla! :)

 

 

 

3.70’lerden İlham Al!

Geçmişten ilham alınarak günümüze kadar gelen takım kombinler içerisinde İspanyol paça pantolonların yeri çok başka! Vazgeçemediğimiz İspanyol paça formun takım oyununa uyarlanmış hali ise göz alıcı diyebiliriz… Desenli İspanyol paça ve crop gömlek modeli, 70’lerin ilhamıyla oluşturacağın harika görünüm için seni bekliyor! :)

 

 

 

4.Etkileyici Seçim!

Takım kombinler içerisinde dikkatini çekebilecek crop gömlek ve carrot fit pantolon birlikteliği çok hoşuna gidebilir! Özgür ve rahat detayların bir araya geldiği bu kombini hafta sonuna hareket katmak için kullanabilirsin. Hava koşullarına göre ister botlarla ister sneakerla kombinle! :)

 

 

 

5.Zarafetin Gölgesinde!

Desenli parçaların yarattığı hareketliliği kombinler içerisinde kullanmanın tam zamanı! Üstelik bu görünümleri takım kombinler ile yakalamak paha biçilemez… Bahar ve yaz akşamlarında katılacağın kutlamalar için aksesuar detaylı bluz ve bol pantolon sana yardımcı olabilir. Bu kombine biraz daha ışıltı katmak için sezonun favorisi olan metalik detaylı ayakkabılarla kombinleyebilirsin! :)

 

 

 

6.Göz Alıcı Renkler!

Renklerin enerjisine hep inandık ve inanmaya devam ediyoruz. :) Canlı renklerin modumuzu yükselten etkisini takım kombinler için sen de kullanabilirsin. Buna örnek olarak; oversize gömlek ve wide leg pantolon modelinin kırmızı tonuyla çarpıcı görünümler elde edebilirsin. Yeni güne yüksek enerjiyle başlamak için ihtiyacın olan bu parçalara ulaşmak için aşağıdaki görsellere tıklaman yeterli! :)

 

 

 

7.Desenlerin Dansı!

Takım kombinler oluştururken desenlerin dansına eşlik etmeye ne dersin? Bu yaz severek kullanacağın desenli culotte pantolon ve loose fit gömlek sayesinde desenlerin dansı sana çok yakın! Capcanlı bir kombin için sana yardımcı olacak bu görünümü sandaletlerle ve hasır çantalarla kombinlemek mükemmel olur… :)

 

 

 

8.Detayları Yakala!

Anlıyoruz ki yeni sezonda farklı desenlerin hakimiyeti bize eşlik edecek… Bu hakimiyete kendini kaptırıp, takım kombinler içerisinde desenlerin bütünlüğünü yakalayabilirsin. Harika geçmesini dilediğin bir buluşma veya yoğun geçecek bir gün için loose fit gömlek ve wide leg pantolon sana yardımcı olabilir! :)

 

 

Takım kombinler eşliğinde sen de farkını yansıtmak istiyorsan acele et! oxxo.com.tr’deki yenilikleri yakalayıp, gardırobuna hareket kat… :)

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr