Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Elbiselerin Gücü Adına: Senin Favorin Hangisi? >>
0

 

 

Elbise aşıkları buraya! Yılın en sevdiğimiz zamanı geldi… Rengarenk elbiseler arasında kendimizi kaybedip hayallere dalmaya hazırız. Canlı desenler ve doğal dokular bizi bekliyor. Bahar ve yaz aylarında sıklaşan davetler, kutlamalar… Hepsi için ayrı bir elbise arayışı başlıyor. Biz de senin bu arayışına destek olmak için kolları sıvıyoruz! Bizi takip et ve beğendiğin elbise görseline tıklayıp yakından incele… İnanıyoruz, bu sezon elbise kombinleri hepimize çok iyi gelecek! :)

1.Nakışlar ve Doğal Dokunuşlar!

OXXO’da bahar ve yaz aylarının gelişiyle başlayan elbise şenliklerine sen de katıl! Pamuklu dokular ve nakışlı detaylar çok hoşuna gidebilir… Buna örnek olabilecek nakışlı uzun elbise modeli, senin için iyi bir başlangıç olabilir! Onu hasır sandaletlerle ve makrome çantalarla kombinleyip tatil günlerine keyif katmaya ne dersin? :)

 

 

 

2.Mevsime Yakışan Detaylar!

Desenli elbise modelleri özellikle bu mevsimde hepimizin beğenisini topluyor diyebiliriz… Özellikle son birkaç sezonda sıklıkla karşımıza çıkan desenli tül dokular da favori olmaya devam ediyor. Şimdi sana önereceğimiz askılı ve desenli tül elbise modeli, fazlasıyla ilgini çekebilir. Hafta sonu için planlanan kutlamalar veya özel davetler için bu elbiseyi topuklu terliklerle veya sandaletlerle kombinlemek harika olabilir! :)

 

 

 

3.Tropikal Esintiler!

Elbise kombinleri içerisinde tropikal esintiyi yakalayıp tatil günlerini renklendirebilirsin. Güneşin içini ısıttığı günlere enerji katmak için askılı asimetrik elbise modeli sana yardımcı olabilir. Yaz aylarının en canlı zamanlarında bu elbise modelinin yanında hasır şapkalar veya desenli fularlar kombinini en iyi şekilde tamamlayabilir…

 

 

 

4.Saten Hafifliği!

Saten dokuların hafifliği vazgeçilmezler arasında… Her yere çok yakışan bu dokuyu elbiseler üzerinde deneyimlemek de harika! İster iş günlerinde ister akşam yemeği davetinde… Saten mini elbise modeli yanında olsun! Bağcıklı topuklu ayakkabılardan biriyle çok yakışacağını düşündüğümüz bu elbise, hemen dolabında yerini almalı…

 

 

 

5.Kurtarıcı Etkiyi Yakala!

Herkesin gardırobunda olması gereken parçalar vardır… O parçaların en başında mini elbiseler yer alıyor! Davet ve doğum günü kutlaması gibi organizasyonlar için hızlı bir şekilde kombin hazırlaman gerektiğinde bu parçalardan yardım alabilirsin. Bizim bu konuda renkli mi renkli bir önerimiz var! Cut out detaylı büzgülü elbise modeli, özel anlarına şıklık katmak için seni bekliyor…

 

 

 

6.Desenlerin Ritmiyle!

Elbise kombinleri deyince aklımıza gelen mükemmel desenler… Bahar ve yaz aylarına hareket katan desenli elbise modelleri, hepimize heyecan veriyor. Dilediğin yerde kullanabileceğin bu elbiselerden biri şimdi karşında! Biye ve cut out detaylarıyla daha da ön plana çıkan desenli uzun elbise modeli, bu sezon favorin olabilir…

 

 

 

7.Feminen Etki!

Feminen etkiyi sonuna kadar hissettirecek elbiseler! Buna örnek olarak sunabileceğimiz tek omuz detaylı midi elbise modeliyle tanışmalısın… Vücudu saran kusursuz yapısı ve cut out detayıyla kalbini çalacak olan tek omuzlu elbise modeli, yeni sezonda kombinlerini canlandırabilir! Midi elbise modelini sandaletlerle kombinleyerek tatil akşamını, topuklu ayakkabılarla kombinleyip eğlenceli bir akşam buluşmasını en iyi şekilde değerlendirebilirsin! :)

 

 

 

8.BONUS: Daimi Favori Ceket Elbiseler!

Elbise kombinleri için önerebileceğimiz önemli parçalardan biri! Ceket elbise modelleri,  hayatımıza girdiği andan beri çok popüler… Hem ofiste hem özel anlarda kullanabileceğin bu parçalar oldukça kurtarıcı! Şimdi sen de sevdiğin renklerden birini seçebileceğin ceket elbise modeli için aşağıdaki görsellere tıkla ve keşfet… :)

 

 

 

Elbise kombinleri ile sen de canlanmaya hazırsın! Yeni mevsime mükemmel dokunuşlar yapmak için sen de favori elbiseni seç ve alışverişe başla… oxxo.com.tr’yi de ziyaret etmeyi unutma olur mu? :)

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr