Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Soft Tonların Gücü: Vanilla Girl Stili! >>
0

 

 

Sosyal medya, artık sadece video içeriklerini akım haline getirmekten öteye giderek giyim modasına da yön vermeye başladı. Bu mecralarda önce birkaç kişide gördüğümüz, daha sonra dalgalar halinde yayılan birçok stil tanımı bulunuyor. :) Yani artık tarzımıza yön vermekte pek de zorlanmıyoruz.

Her sezon karşımıza çıkan farklı akımlar arasından kendimize uygun olan görünümleri seçebiliyoruz. Bu görünümlerden biri; son zamanlarda yükselen “Vanilla Girl” stili… Tamamen krem tonlardan oluşan parçaların bir araya gelmesiyle ortaya çıkan bu kombinler, fazlasıyla iç açıcı! Sen de hazır bahar gelmişken enerjini yükseltecek kombin önerileri arıyorsan, doğru yerdesin… :)

 

1.Baggy Fit Konforu!

Vanilla Girl akımı için pantolon ve bluz kombini yapmak istersen seçim senin… Baggy fit pantolon ve burgu detaylı bluz modelini bir araya getirip iş günlerine renk katabilirsin. Bu şıklığı krem rengi bir blazer ceketle tamamlamak da harika olabilir!

 

 

 

2.Sadeliğin Gücü!

Tam bir Vanilla Girl olmak için ihtiyacın olan krem rengi kruvaze elbise ve kaban! Henüz hava sıcaklığı pek fazla yükselmemişken sen de bu kombini değerlendirebilirsin. Bahar kendini gösterdiğinde elbiseni mevsimlik ceketlerle de kombinleyebilirsin. Kruvaze elbise modeli hem ofis günlerinde hem de özel buluşmalarda kullanabilirsin.

 

 

 

3.Farklı ve Çarpıcı!

Kombin önerileri içerisinde farklılık arıyorsan bu tavsiyemiz hoşuna gidebilir. Vanilla Girl akımına dahil olarak uzun bluz ve flare pantolon modelleri ile farklı bir görünüm yakalayabilirsin. Takım gücünden yardım alacağın bu kombini evde düzenleyeceğin eğlenceli arkadaş buluşmalarında veya hafta sonu planlarında dilediğin gibi kullanabilirsin.

 

 

 

4.Günün Enerjisi!

Kargo pantolonlar uzun zamandır vazgeçilmezimiz! Mevsim fark etmeksizin kullanabildiğimiz kargo pantolonları şimdi ajurlu trikolarla kombinleyebilirsin. Vanilla Girl akımına uygun olmak için bu parçalar krem tonlardan seçebilir ve hava durumuna uygun bir mont veya ceket tercih edebilirsin.

 

 

 

5.Klasik ve Göz Alıcı!

Yoğun iş günlerine başlamadan önce elin sürekli siyah kıyafetlere mi gidiyor? Haklısın, ama biraz daha iç açıcı tonlarla enerjini yükseltmeye ne dersin? Vanilla Girl akımından ilham alarak; krem rengi balon kollu bluz ve staraight fit pantolon modelini bir araya getirebilirsin. Bu kombinle yeni haftaya başlarken kimse seni durduramaz! :)

 

 

 

6.Safari Görünümü!

Vanilla Girl trendine uyarken aynı zamanda safari görünümü de elde edebilirsin. Mükemmel takım uyumunu yakalamak için crop gömlek ve carrot fit pantolon sana yardımcı olsun! Hareketli geçecek hafta sonu planların için bu takımı ister sneakerlarla ister postallarla kombinle… Hava şartlarına uygun olarak krem tonlarında bir kaban veya trençkot ile tamamlamak da harika olabilir! :)

 

 

 

7.Pamuklu Dokular!

Yeni mevsimde pamuklu dokuların keyfini çıkarmak senin de hakkın! Kombin önerileri içerisinde yine Vanilla Girl trendine göz kırpan parçalarla harikalar yaratabilirsin. Pamuklu doğal içeriğin rahatlığını ve konforlu kalıpların büyüsünü yakalayabilmek için ihtiyacın olanlar; uzun trençkot ve kargo pantolon! Hem sezonun trend görünümüne ulaşmak hem de mevsime uygun bir kombin oluşturmak için görsellere tıklaman yeterli…

 

 

8.İddialı Çizgiler!

Çizgili gömlek herkesin dolabında olması gereken parçalardan biri… Sen de bu konuda arayışa girdiysen şimdi önereceğimiz çizgili gömlek hoşuna gidebilir! Hem krem tonlarındaki diğer parçalarla hem de başka kombinlerde sana yardımcı olacak pamuklu gömlek modelini şimdi dolabına dahil edebilirsin. Onu krem rengi kargo pantolonlarla veya straight fit jeanlerle birleştirip Vanilla Girl akımına katılabilirsin! :)

 

 

9.Takım Uyumunu Yakala!

Takım olarak kullanılabilen parçalar uzun zamandır çok sevilen görünümler arasında… Özel buluşmalarda veya ofis günlerinde rahatlıkla kullanabileceğin ve Vanilla Girl akımına katılabileceğin bir takım önerimiz var! Geçmiş yılların izini taşıyan klasik yelek ve bootcut pantolon modeli seni takım oyununa davet ediyor… Bu kombini krem tonlarda bir ayakkabı ve çanta ile kombinleyerek stilini birkaç adım öne taşıyabilirsin! :)

 

 

Son dönemlerde yükselişe geçen Vanilla Girl akımı ve kombin önerileri ile karşındaydık! Daha fazlası için oxxo.com.tr’yi ziyaret edip üye olmayı unutma… :)

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr