Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Yeni Favori: Zamansız Blazer Ceketler! >>
0

 

Klasik kombinlerde tercih edilen önemli parçalar vardır… Kimi uzun süre dolabımızda kendine yer bulurken, kimi parçalar hayallerimizi süsler. Mesela; düşlediğimiz klasik kombinler için arayışa girip, bir türlü kavuşamadığımız blazer ceketler! Özellikle ofis şıklığının başrolünde yer alan bu ceketler, yeni sezonda farklı tasarımlar eşliğinde karşımıza çıkıyor. Kaçırmaman gereken sıra dışı formlar, boyfriend fitler, kuşaklar, cepler, mix kumaşlar… Hepsini seninle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz! Hadi birlikte güzel bir yolculuğa çıkalım ve blazer ceket modellerini inceleyelim! :)

1.Tencel Blazer: Geri Dönüşüme Dahil Ol!

OXXO’daki Tencel(Lyocell) içerikli ürünler üretilirken %40 daha az su tüketildiğini ve geri dönüştürülebilir olduğunu biliyor muydun? Belki bir OXXO aşığı olarak bunu çoktan biliyordun ya da yeni öğrendin… Ne olursa olsun şu an %100 Tencel(Lyocell) içerikli blazer ceket ile tanışmanı istiyoruz! Beli kuşaklı tasarımı, klasikliğe farklılık katarken onu ister aynı dokudaki ister başka bir wide leg kumaş bir pantolonla kombinle… :)

 

 

 

2.Ekose Blazer: Vazgeçilmez Çizgiler!

Ekose desenler yıllar boyunca birçok parça üzerinde bizlere eşlik etti ve bu hala devam ediyor. Özellikle blazer ceket modellerinde gördüğümüz ekose desenin nostaljik enerjisini hepimiz çok seviyoruz! Klasik pantolonlarla veya mini eteklerle dilediğin gibi kombinleyebileceğin ekose ceketlerden birini şimdi denemelisin… Sana önereceğimiz çok renkli ekose blazer ceket modeli, kombinlerine dahil olmak için seni bekliyor!

 

 

 

3.Perfect Wool: Aradığın Sıcaklığı Yakala!

Yün karışımlı dokular şu an en çok ihtiyacımız olanlar arasında yer alıyor! Havalar soğumuşken aradığın sıcaklığı yün karışımlı blazer ceket modelinde bulabilirsin. Şimdilik üzerine kaban giymen gerekebilir. Ama hava koşulları biraz daha hafiflediğinde onu tek başına bir ceket olarak kullanarak sokak modasının ritmini yakalayabilirsin! Hem klasik hem de spor görünümler için ideal seçenek olan bu parçayı hemen keşfet!

 

 

 

4.Mix Blazer: Farklı Görünümler Bir Arada!

Biz blazer cekette aradığın en önemli özellik nedir? Yoksa özellikler mi demeliyiz? :) Belki beklentin bir taneyle sınırlı değil ve sen bir türlü aradığın ceketi bulamıyorsun… İşte bu noktada biz imdadına yetişiyoruz! Klasik blazer görünümüne ek olarak çizgili kumaşla birleşen oversize blazer ceket modeli! Stiline farklılık katarak dikkat çekmeyi seviyorsan bu ceket tam senlik! Onu straight fit jeanlerle veya havuç pantolonlarla kombinlemek harika olmaz mı? Hadi bunu dene…

 

 

 

5.Loose Fit Blazer: Biraz Renk!

Hayatına renk katmak isteyenler buraya! Klasik blazer şıklığını renkli bir şekilde kullanmak istersen bu parçayı çok seveceksin… Yeşil rengin en güzel tonlarından birine sahip olan loose fit blazer ceket modelini sevdiğin jeanlerle buluşturarak harikalar yaratabilirsin. Ayrıca bu kombine dahil edeceğin askılı crop toplarla birlikte ne kadar cool görüneceğini hayal et ve harekete geç! :)

 

 

 

6.Oversize Blazer: Bu Konfor Senin!

Oversize parçaların konforundan vazgeçmemeye kararlıyız! Günlük hayatımızda bize sonsuz rahatlık sunan bu parçaların her formu harika… Son dönemlerde sıklıkla karşımıza çıkan oversize blazer ceketler de bu rahatlığa dahil! Hala oversize blazer ceket konforunu deneyimlemediysen, şimdi tam zamanı… Hem ofis günlerinde hem de günlük kombinlerinde rahatlıkla kullanabileceğin bu ceketi yakından incelemek için görsellere tıklaman yeterli! :)

 

 

 

7.Vegan Deri Blazer: Dokuların Ritmi Seninle!

Vegan deri dokuyu birçok parça üzerinde deneyimlemişken, listeye blazer ceketleri de dahil etme zamanı geldi! Kombinlerinde dokuların ritmini yakalamak istediğinde seni mutlu edebilecek olan bu parçayı; denim eteklerle ve uzun çizmelerle bir araya getirebilirsin…

 

 

 

8.Crop Blazer: İddialı Dokunuş!

İddialı kombinlerle tarzını vurgulamayı sevenler için mükemmel bir blazer! Yüksek bel pantolonlarla veya mini eteklerle kombinleyerek  crop blazer modelinin farkını hissedebilirsin. Blazer ceket modeliyle birlikte büstiyer veya crop top tercih ederek görünümü birkaç adım öne taşıyabilirsin. Stiline iddialı bir dokunuş yapabileceğin bu parçayı şimdi dolabına dahil et! :)

 

 

 

9.Blazer Ceket Elbise: Tek Parça ile Stilini Yansıt!

Yeni sezonda dikkatleri üzerine toplamayı başaran ceket elbiseler! Artık efsaneleşmiş olarak hayatımıza dahil olan bu parçalardan birini mutlaka denemelisin. Herkesin dolabında bulunması gereken blazer ceket elbiseler hem klasik hem de feminen detayları en iyi şekilde bizlere sunuyor… Özellikle zamansız uzun çizmelerle kusursuz uyuma ulaştıran blazer ceket elbise modellerinden biri OXXO’da seni bekliyor! Canlı renkleriyle ön plana çıkan bu parçayı yakından keşfet…

 

 

 

10.Yırtmaçlı Blazer: Gözler Üstünde!

Tüm bakışları üzerine çevirecek bir blazer ceket düşün… Yırtmaç detayı, asimetrik düğme kapamalı tasarımı ve mükemmel rengi olsun… Düşündün mü? O şimdi karşında… Yırtmaç detaylı blazer ceket modeli, tüm ihtişamı ile karşında dururken, nasıl kombinler yapabileceğini hayal et! Günlük kombinlerde jeanler, ofis günlerinde kumaş pantolonlar… Tüm bu parçaları yırtmaçlı blazer ceket modeli ile bir araya getirip harikalar yaratmaya ne dersin? Hadi şimdi ona bir şans verme zamanı! :)

 

 

Her zevke uygun blazer ceket modelleri OXXO’da seni bekliyorken, gardırobunu canlandırmanın tam zamanı… Klasik kombinlerde önemli bir yere sahip olan bu parçaları ve daha fazlasını keşfetmek için oxxo.com.tr’yi ziyaret etmeyi unutma! :)

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr