Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Yeni Yıl Rehberi 2: Yılbaşı Hediyeni Seç! >>
0

Yeni yılı karşılamaya hazırlanırken bir yandan sevdiklerimiz için hediye arayışına girmeye başladık… Hayatımızda var olmaları önem taşıyan kişilerin kendi zevklerine hitap eden mükemmel hediyeler bulmak ve onları mutlu etmek harika değil mi? Ayrıca yeni bir yılı karşılarken güzel dileklerle hediyelerimizi vermek, içten bir kucaklaşmayla umutlarımızı paylaşmak paha biçilemez…

Şimdi sen de arkadaşın, ailen veya sevgilin için kusursuz hediyeyi ararken bizimle karşılaştıysan doğru yerdesin! Sana önereceğimiz özel OXXO ürünleriyle yılbaşı hediyesi konusunda seçimini rahatlıkla yapabilirsin… J

1.Sıcaklığa Davet!

Yılbaşı hediyesi seçiminde sevdiklerini sıcak dokularla mutlu etmen mümkün! Yeni sezonda popüler olan yün karışımlı peluş kaban modellerinden birini tercih etmen iyi bir fikir… Hem mevsime uygun hem de göz alıcı bir hediye olabilir. Peluş kaban modeliyle bir hediye kombini oluşturmak istersen topuklu uzun çizme modeli bu konuda imdadına yetişebilir! İşte şimdi sıcacık bir yılbaşı hediyesi ile sevdiklerinle kucaklaşmaya hazırsın…

 

 

 

2.Mükemmel Uyum!

Kış mevsiminde ne hediye alınır? Tabii ki trikolar ilk sırada… Sen de triko sıcaklığını seven bir arkadaşına hediye almayı düşünüyorsan şu an önereceklerimiz çok hoşuna gidebilir! Yakası kürk detaylı triko hırka ve yumuşak dokulu şal modeli… Kombinlerde rahatlıkla kullanılabilecek olan bu parçalar vegan kürk kabanlarla ve straight fit pantolonlarla mükemmel uyuma ulaştırabilir…

 

 

 

3.Vegan Deri Dokular!

Yılbaşı hediyeleri önerirken vegan deri dokuları es geçmek olmazdı… Her dönemde kendine yer bulan ve birçok parçaya çok yakıştığını düşündüğümüz bu dokuyu sen de keşfet! Yılbaşı hediyesi seçerken sevgilin veya eşinin hangi dokulardan hoşlandığını bir düşün… Eğer bahsettiğimiz vegan deri dokuları seveceğini düşünüyorsan straight fit deri pantolon ve krokodil dokulu uzun çizme modeli harika bir hediye kombini olabilir!

 

 

 

4.Isıyı Yükseltme Zamanı!

Mevsim koşullarına uygun olarak seçilebilecek en güzel hediyeler kabanlar ve şallar! Sen de yılbaşı hediyeleri ile ısıyı yükseltmek istersen OXXO’nun sıcacık dokularını keşfetmelisin… Belki bu yılbaşında kendine bir hediye vermek istiyorsun,  belki de en yakın arkadaşını mutlu etmek asıl hedefin… Durum ne olursa olsun süet dokulu kaban modeli ve yumuşak dokulu ekose şal modeli, yılbaşı hediyeleri arasında seni bekliyor!

 

 

 

5.En Özel Takım Uyumu!

Trikolar yeni mevsimin favorisi… Yılbaşı hediyesi seçerken de hepimizin aklı trikolara doğru gitmiyor mu? Sevdiklerine sıcacık dokuları hediye etmeyi düşünürsen sezonda en sevilen triko takımları bir düşün deriz… Eğer bu seçeneği değerlendirmek istersen desenli triko kazak ve etek takımı hediye etmek için çok ideal! Bu kombin uzun çizmelerle ve yün karışımlı kabanlarla kombinlendiğinde harikalar yaratılabilir… :)

 

 

 

6.Vazgeçilmez Jean Tutkusu!

Yılbaşı hediyesi seçerken sevdiklerinin günlük hayatta kullanabileceği parçalar tercih edebilirsin. Mesela herkesin hayatında yer edinmiş olan jeanler güzel bir seçenek… Modası geçmeyen, zamansız stilin öncüsü olan jean pantolonlar içerisinden wide leg denimler çok hoşuna gidebilir! Bu güzel hediyeyi süet dokulu makosen ayakkabı ile tamamlamak da harika olabilir… :)

 

 

 

7.Mevsime Özel Detaylar!

Yılbaşı hediyeleri arasında seçim yapmaya çalışırken mevsim koşullarını göz önünde bulunduruyor olabilirsin… Bu konuda haklısın! Sezonun öne çıkan detaylarıyla sen de sevdiklerine sıcacık dokuları armağan edebilirsin. Buna örnek olarak kapitone dokulu uzun mont modelini tercih edebilirsin. Su geçirmez dokusuyla kalplere taht kuran bu uzun mont modeli bir harika! Mevsime özel olarak hazırlayacağın bu hediyeyi örgü bere ile tamamlayıp sevgilini/eşini, anneni veya yakın dostlarını mutlu edebilirsin! :)

 

 

 

8.Feminen Görünüm!

Yılbaşı hediyesi seçiminde şık detaylardan ilham almak istersen OXXO’nun Day to Night koleksiyonundaki parçalara göz atabilirsin. Yeni koleksiyondaki gül detaylı uzun elbise modeli, feminen detaylarla ön plana çıkan bir parça olarak karşında! Yakın arkadaşlar arasında yaptığınız çekilişte bu elbiseyi hediye etmek istersen, hemen görsellere tıkla ve modeli yakından incele… Feminenliğin dozunu biraz daha artırmak için ışıltılı topuklu ayakkabı modelini hediye kombinine ekle! :)

 

 

Yılbaşı hediyesi seçerken kararsız kaldığın anlar için biz yanındayız! OXXO’daki favori parçalar içerisinden dilediğin ürünleri seç, birleştir ve hediyeni hazırla… Sevdiklerini mutlu etmekten daha güzel ne olabilir? Hadi sen de oxxo.com.tr'ye tıkla! :)

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr