Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Yenilerle Yazı Selamla! >>
0

 

 

Yaz geldi… Her ne kadar hava koşulları bize bunu tam olarak hissettirmese de resmi olarak yaza girmiş bulunuyoruz! :) Gardırobun derinliklerinde bizi bekleyen yazlıkları gün yüzüne çıkarıyoruz. Elbiseler, etekler, ajurlu trikolar ve jean şortlar… Bunlar gibi birçok parça yeni sezonda bize eşlik ederken gardırobunu güncellemek isteyenler için biz buradayız! OXXO’nun yepyeni koleksiyonu White Romance ile sen de yaz kombinleri oluşturup mevsimin ritmini yakalayabilirsin. Peki bu koleksiyonda neler var? Hadi keşfedelim!

 

1.Yazı Selamla!

Yeni sezonda ajurlu örgü trikolar en yakın dostumuz olacak… White Romance koleksiyonunda da bulabileceğin bu formu henüz keşfetmediysen, şimdi tam zamanı! %100 pamuk içerikli ajurlu midi elbise modeli bizim favorimiz… Hem şehirde yaz günlerinin sıcak atmosferine uyum sağlamak, hem de tatil günlerinin keyfini çıkarmak için mükemmel bir parça! Hemen keşfetmelisin…

 

 

 

2.Romantik Etki!

Romantik detaylar yaza çok yakışıyor! Tam da bu romantizmi destekleyecek bir bluz ile tanışmak… Harika değil mi? Viskon karışımlı dokusu ve fırfır detaylarıyla karşımıza çıkan crop bluz modeli tam senlik diyebilir miyiz? :) İster flare pantolonlarla ister fırfırlı midi eteklerle birleştir! Yaz kombinleri için kurtarıcı olacak crop bluz modeli seni bekliyor…

 

 

 

3.Mükemmel Uyum!

Bir önceki maddede paylaştığımız romantik crop bluz modelini takım oyununa dahil etmek ister misin? Cevabın “evet” ise fırfırlı midi etek modeli senin olmalı! Yaz aylarının muhteşem enerjisini üzerinde taşımak için bu iki parçadan yardım alabilirsin…

 

 

 

4.Örgü Oyunları!

Bu yaz trikolara veda etmiyoruz! Çünkü trikoların yaza uyumlu formu olan ajurlu parçalar günümüze neşe katacak… Özellikle White Romance koleksiyonunda yer alıp, romantik etkiyi yükselten ajurlu crop triko dikkatini çekecek! Örgü oyunlarıyla kalbini çalacak olan crop triko modelini renkli büstiyerler ile birleştirmek harika olacak… :)

 

 

 

5.İddialı Dokunuş!

Az önce bahsettiğimiz ajurlu crop triko modelini yaz kombinleri içerisinde en iyi şekilde tamamlayacak bir önerimiz var! Ajurlu flare pantolon… Her an dikkatleri üzerine toplayacak olan bu kombini tatil akşamlarında hasır çanta ve sandaletle kombinlemek mükemmel olmaz mı? Güneşin içimizi ısıttığı güzel günlerde bu kombin sana eşlik etsin! :)

 

 

 

6.Işıldamaya Hazırsın!

White Romance koleksiyonunda yer alan parçalar bizi zarafete ve romantizme sürüklüyor… Bu rüzgara kapılmışken romantizmin doruklarını fırfırlı uzun elbise modeli ile hissedebilirsin. Uzun elbise modelini yaz akşamlarındaki buluşma ve kutlama planlarında kullanarak mevsimin keyfini çıkarabilirsin. Günlük hayatında bu elbiseyi kalın tabanlı sandaletlerle ve makrome çantalarla bir araya getirebilirsin! :)

 

 

 

7.Farklı ve Uyumlu!

Hem farklı bir görünüm olsun hem de her kombinime uyum sağlasın dediğin bir parça… Şöyle bir düşün; günlük hayatında crop toplarla, plajda bikini veya mayo ile kombinlenebilecek bir şeyler! Şimdi onlardan biri karşında… Ajurlu örgüsüyle göz alıcı bir hava yaratan salaş triko modelini keşfet! Az önce saydığımız tüm özellikler bu parçada bir araya gelmiş diyebiliriz…

 

 

 

8.Doğal Dokular!

Tencel(Lyocell) ve keten karışımlı dokusuyla doğallığı sana en iyi şekilde hissettirecek bir pantolona ne dersin? Yüksek bel pantolon modeli, wide fit kalıbıyla yaz sıcaklarında sana rahatlık sunarken şıklığını da destekleyecek! Onu ister topuklu ayakkabılarla ister dolgu topuk sandaletlerle kombinle, yaz günlerinde stilini ön plana çıkar… :)

 

 

 

9.Dokuların Dansı!

Ajurlu trikolar yeni sezonda çok popüler demiştik. Buna ek olarak brodeli dokuları da sıklıkla göreceğiz! :) Nakışların dansıyla büyüleyen dokular için White Romance koleksiyonundaki mini elbise modeliyle tanışabilirsin. %100 pamuklu doğal dokusuyla konfor sunan mini elbise modeli, tatil günlerine hareket katmaya hazır! :)

 

 

 

10.Güneşe Kucak Aç!

Parıltılı dokularla güneşe kucak açmaya hazır mısın? Yaz mevsimine giriş yaptığımız bu ilk günlerde yaz heyecanı yükselirken sen de favori elbiseni arıyor olabilirsin. Bizim bir önerimiz var! Parıltı detaylı uzun elbise modeli… Tatile giderken mutlaka valizine eklemen gereken parçalardan biri bu diyebiliriz! Hasır terliklerle veya sandaletlerle kombinleyip ılık plaj esintisinin keyfini çıkar… :)

 

 

Yaz kombinleri için mükemmel parçalar bulabileceğin White Romance koleksiyonu seni bekliyor! Daha fazlası için bizi takip etmeyi unutma… oxxo.com.tr’ye gelip üye ol, yenilikleri kaçırma! :)

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr