Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Yepyeni Kombinlerle Bahar Güncellemesi >>
0

 

 

 

Yepyeni Kombinlerle Bahar Güncellemesi

Bahar mevsiminin gelişiyle birlikte gardırobumuzda yapacağımız güncelleme için yeni sezonun ritminden yararlanabiliriz. Çiçek desenleri, hafiflik veren dokular ve mevsime özel detaylardan oluşan parçalar bu değişim için çok uygun… Tüm bunları bir arada bulabileceğin Sound in Tissue koleksiyonu ise gardırobuna baharı getirecek! Yepyeni koleksiyonu bahar kombinleri ile keşfedelim…

1.Tek Parçanın Gücüyle!

Sound in Tissue koleksiyonunda yer alan sıra dışı parçalardan biri şimdi karşında! Pamuk içerikli dokusuyla sana doğallığı yakalamak için fırsat veren tulum modeli; bahar kombinleri için ideal… Kuşaklı formu ve rahat kalıbı ile yoğun iş günlerin için enerji toplayabilirsin.

 

 

 

2.Etnik ve Güncel Detaylar!

Hem etnik desenlerden hoşlanıyor hem de klasik görünümlerden vazgeçemiyor olabilirsin… Bunu dert etme çünkü Sound in Tissue koleksiyonunda bu iki öğeyi de bir arada bulabilirsin. Etnik desenli kimono ve baggy fit pantolon eşliğinde harika bir bütünlük yaratabilirsin. Bu kombini biraz daha yükseltmek için cut out detaylı bluz modelinden de yardım alabilirsin!

 

 

3.Sadeliğin Yükselişi!

Bazı günler sadelikten yana olan parçalarla kombin oluşturmak isteyip kendini dinlemek isteyebilirsin… Çok renkli ve detay içeren parçalar sana o gün fazla gelebilir. Hepimiz zaman zaman böyle tercihler yapabiliyoruz. Sen de yeni güne başlarken sadelikten yana olan bir kombin oluşturmak istersen kruvaze midi elbise modeli sana yardımcı olabilir!

 

 

 

4.Takım Oyunu!

Takım şeklinde kullanılabilen parçalar kalbimizi çalmaya devam ediyor! Şimdi senin de kalbini çalacak bu takımlardan biri Sound in Tissue koleksiyonunda… Viskon karışımlı dokuları ve desenli tasarımlarıyla gününe enerji katacak gömlek ve flare pantolon takımı gardırobunda yerini alsın! Bu takımı topuklu botlarla veya yüksek tabanlı sneakerlarla kombinleyebilirsin!

 

 

 

5.Vazgeçilmez Elbiseler!

Bahar kombinleri içerisinde elbiseler tabii ki vazgeçilmez parçalar arasında! Baharın getirdiği fresh enerjiyi destekleyen elbiselerin desenleri ve uçuş uçuş dokuları hepimizi heyecanlandırıyor… Sound in Tissue koleksiyonu da tam olarak bu enerjiyi tamamlayacak parçalarla dolu diyebiliriz. Mesela balon kollu desenli elbise modeli… Hoş dokusu ve göz kamaştıran deseniyle bu bahar seninle olması gereken bir parça!

 

 

 

6.Desenlerin Dansı!

Bahar sezonunda desenlerin enerjisini en iyi şekilde hissedebiliyoruz. Yeni haftaya başlarken sen de desenlerin dansıyla kombinlerini canlandırmak istersen, harika bir önerimiz var! Desenli bluz ve kruvaze etek modeli ile pazartesi sendromuna engel olabilir ve tüm günü mükemmel geçirebilirsin. %100 viskon içerikli dokuları ve nostaljik detaylarıyla karşına çıkan bu takım seni çok mutlu edebilir!

 

 

 

7.Mükemmel Tamamlayıcı!

Yenilikçi ve tamamlayıcı parçalarla sen de kombinlerine farklılık katabilirsin. Sound in Tissue koleksiyonunda yer alan kapitoneli kimono modeliyle bu farklılığı yakalaman mümkün… İster jeanlerle ister wide leg pantolonlarla kombinle! Kapitoneli kimono modelinin etnik görünümünü midi eteklerle ve kovboy çizmelerle de tamamlamak harika olabilir…

 

 

 

8.Etnik Dokunuş!

Etnik desenler 60’lı yılların Hippi akımından beri bizimle… Elbiselerde, eteklerde veya kimonolarda gördüğümüz bu desenlerin büyüsüne kapılmamak elde değil! Özellikle sen de bahar kombinleri için tercih edeceğin elbise modelinde etnik desenlerden yararlanmak isteyebilirsin. Yeni sezonun favorilerinden biri olan desenli uzun elbise modeli ile günlük yaşamındaki kombinlerine hareket katabilirsin.

 

 

Sen de bahar kombinleri için Sound in Tissue koleksiyonundaki etnik ve yenilikçi parçaların gücünü kullanabilirsin. Daha fazlası için oxxo.com.tr’ye gelip üye olmaya ne dersin?

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr