Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / En İyi Makyaj Sabitleyici Spreyler >>
0

Makyaj spreyleri genellikle makyajdan önce veya makyaj bittikten sonra tercih edilse de asıl kullanım amacı yüzdeki pudralı ve donuk görünümü yok edip daha canlı ve parlak görünmesini sağlamak. Ve tabii ki bunun yanında makyajı gün boyu sabit tutmak. Birçok markanın bulundurduğu makyaj spreyleri cilt tiplerine göre de değişiklik gösteriyor. Son zamanlarda değişik esanslı çeşitleri de çıkan makyaj spreyleri birçok makyaj sever tarafından tercih ediliyor.

Sıcak havaların başlamasıyla birlikte makyajımız daha çabuk bozulmaya ve akmaya başlar. Bunun nedeni havadaki nemle birlikte oluşan terlemedir. Bu durumun az da olsa önüne geçebilmek için kullanılan makyaj spreyleri hem yüzdeki pudra pudra görünümü alıyor hem de makyajın gün boyu bozulmadan kalmasını sağlıyor. Senin için deneyimleyip seçtiğimiz en iyi 5 makyaj sabitleyici ise aşağıda;

                                 

1- Make Up Forever Mıst & Fıx: Make Up Forever'ın makyaj sabitleme spreyi olan Mist&Fix makyaj sabitlemenin yanında birçok şekilde de kullanılıyor. Örneğin; pigment far uygulaması veya elmacık kemiğinin üzerine aydınlatıcı uygulanmasında sıkça tercih ediliyor. Makyajı tüm gün akmadan sabit tutması ile de çok başarılı. Ayrıca ürünün büyük ve küçük iki ayrı boyu bulunuyor.

2- Clarins Fix Make Up: En başarılı makyaj sabitleyicileri arasında sayılan Clarins fix make up özellikle yağlı ciltlilerin çok seveceği bir ürün. Terlemeye ve yağlanmaya karşı oldukça başarılı bir performans gösteren Fix Make Up makyajın 5-6 saat bozulmadan ciltte kalmasını sağlıyor.

3- Urban Decay Make Up Seting Spray: İki ayrı versiyonu bulunan Urban Decay makyaj sabitleyici sprey yağ kontrolü sağlayıcı ve klasik olarak satılıyor. 20-25 cm uzaklıktan yüze sıkıldığı anda cilde makyajı kilitleyen bu ürünü çok seveceksiniz. İçinde paraben ve yağ bulundurmadığı için yüzde herhangi bir germe yaratmıyor. 

4- Nyx Matte Finish Fini Mat: Yağlı ciltlilerin çok seveceği NYX Matte Finish sprey adından da anlaşılacağı gibi ciltte mat bir bitişle makyajı sabitliyor. Özellikle T bölgesine uygulandığında çok başarılı sonuç elde edebileceğin NYX makyaj sabitleyicisinin bir de ıslak bitişlisi bulunuyor.

5- Mac Fix Plus: Makyaj Sabitleyici denildiğinde akla gelen ilk ürünlerden olan Mac Fix Plus her ne kadar makyaj sbitleyici olarak piyasaya sürülse de pusramsı görünümü yok etmek adına daha başarılı görülüyor. Son zamanlarda birçok farklı esanslı çeşitleri ile satışa sunulan ürüne ilgi büyük.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr