Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Back to School Rüzgarı! >>
0

Eylül ayı yaklaşırken etrafı saran Back to School havasını hissettin mi? Her ne kadar yaz mevsiminin rehavetinden çıkamamış olsak da okula dönüş zamanı yaklaşıyor. Bununla birlikte pileli mini etekler, süveterler ve bomber ceketler karşımıza çıkıyor. Okula giden veya gitmeyen fark etmeksizin her dönem bize heyecan veren bu parçalarla kombin oluşturmak harika! Hem okul koridorlarına hem de günlük hayata uygun olarak kullanabileceğimiz Back to School kombinleri bizim de radarımızda… Sen de bizimle birlikte yeni Back to School parçalarını keşfet ve mükemmel kombinler yarat!

1.Vazgeçilmez Kargo Pantolon!

Back to School koleksiyonunda bulacağın kült parçalardan biri kargo pantolon! OXXO’nun pamuklu dokuları arasına dahil olan yüksek bel kargo pantolon modeliyle okula dönüşe hazır ol… Günlük hayatın ritmine uyum sağlayacak olan bu pantolonu bomber ceketlerle kombinleyip Back to School ruhun yakala! :)

 

 

 

2.İddialı Detaylar!

Triko hırkalar sonbahar ve kış aylarında kombinlerimize eşlik etmenin yanı sıra yeni koleksiyonlarda da mutlaka kendine yer buluyor… Back to School koleksiyonundaki çizgi ve baskı detaylı triko hırka modeli şu an favorimiz! Okula dönüşün başlayacağı günlerde sen de bu görünümlere dahil olmak istersen; triko hırka modelini beyaz gömlekle ve pileli etekle kombinle!

 

 

 

3.%100 Pamuklu Mom Jean!

OXXO’da karşına çıkan %100 pamuk içerikli denimlerle harikalar yaratabilirsin! Şimdi konumuz olan Back to School kombinleri için tercih edebileceğin siyah mom jean modeliyle mutlaka tanışmalısın… Hem sonbaharda bomber ceketlerle hem de yağmurluklarla bir araya getirebileceğin bu parçayı hava durumuna göre sneakerla veya postallarla ön plana çıkarabilirsin!

 

 

 

4.Klasik ve Farklı!

Bilinen klasik triko süveter modelleri daima Back to School kombinleri içerisinde kullanılabilir. Okula gidenler için güncel, okula çoktan veda edenler için nostaljik bir dokunuş… Bilinen triko süveter görünümünü farklılıkla karşılamak için mükemmel bir önerimiz var! Şerit detaylı triko elbise… Makosen ayakkabılarla ve klasik beyaz gömlekle kombinleyip ışığını yansıtmaya hazır ol!

 

 

 

5.Sevilen Ekose!

Ekose desen her dönem kombinlerimizde yer verebildiğimiz bir görünüm diyebilir miyiz? Senin de cevabın “evet” ise şimdi önereceğimiz gömlek çok hoşuna gidebilir! Özellikle Back to School atmosferine mükemmel bir şekilde uyum sağlamak isteyenler için harika seçenek olan ekose gömlek modeliyle tanışmanı çok isteriz… Jeanlerle veya kumaş pantolonlarla dilediğin gibi kombinleyeceğin gömlek modelinin %100 pamuklu dokusu sana sonsuz konfor sunabilir! :)

 

 

 

6.Olmazsa Olmaz Pile!

Back to School deyince akla gelen ilk formlardan biri pileli etek! Mini pileli etekler daima bize okul günlerini hatırlatırken sen de bu sonbaharda onunla kombinlerini ön plana çıkarabilirsin. Back to School döneminin vazgeçilmezi olan bomber ceketlerle ve süveterlerle oluşturacağın kombinler sana yüksek enerji verirken, yeni haftayı en iyi şekilde karşılayabilirsin!

 

 

 

7.Mükemmel Uyum!

Her anında yanında olup günlük kombinlerine uyum sağlayacak bir tişört mü? Evet, fazla uzakta değil… Tam olarak şu an karşında olan düğme detaylı uzun kollu tişört modeli ile hemen tanışıp, kombinlerine mükemmel basic dokunuşu yapabilirsin. Mom jean veya wide leg pantolon modelleriyle birleştirip rahatlık yakalayabilirsin!

 

 

 

8.Konfor Sevenler Buraya!

Jogger rahatlığını keşfetmeyen var mı? Hala keşfetmeyen varsa şimdi önereceğimiz bu parça harika bir seçenek… Yüksek bel detaylı jogger pantolon modelini ister sweatlerle ister ekose desenli gömleklerle kombinle! İşte Back to School ruhuna hazırsın… Okula dönüşe hazır olan veya olmayan herkes için konfor bu koleksiyonda!

 

 

 

9.Sıcak Dokulara Davet!

Sonbahar mevsimi gelmeden biz seni sıcak dokulara davet ediyoruz! Ceket modelinin yün karışımlı içeriği sayesinde serinleyen havaya karşı gardını almış olacaksın… Ayrıca bu parçayla Back to School kombinlerini de en iyi şekilde tamamlayarak mevsimin ritmini yakalayabilirsin. Onu postal botlarla destekleyip görünümünü güçlendirebilirsin!

 

 

 

10.Back to School Süveteri!

Triko süveterler sonbahar ve kış aylarında bize sıcaklık veren formlar arasında yer alıyor! Klasik bir gömlekle birleşen bir triko süveterin mükemmel duruşu hepimizin hoşuna gidiyor… Şimdi sen de yeni sezonda Back to School atmosferini yakalamak için baskı detaylı triko süveter modelinden yardım alabilirsin. Onu pileli mini etek ve postallarla birleştirip gününe hareket katabilirsin!

 

 

Sen de Back to School kombinleri ile canlanmak istersen oxxo.com.tr’yi ziyaret et ve yeniliklere yelken aç! :)

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr