Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Yükselen Trend Rose Gold Saçlar >>
0

Son zamanlarda en sık değişiklik gösteren trendlerden biri saç renkleri. Maviydi, griydi derken şimdi sıra rose gold saçlara geldi.

Altın sarısı ve gül pembesinin karışımıyla oluşturulan saç rengi. Saçlara çok yumuşak ve ışıltılı bir görünüm kazandıran bu rengi çok seveceksin. İster saçlarının tamamına istersen yalnızca uçlarına uygulayarak istediğin görünümü elde edebilirsin. Geçen sene her ne kadar soğuk renkler moda olsa da bu sezon durumlar farklı sıcak renkler trend oluyor. Bu renge en kolay sarı saçlı kişiler sahip olacak. Zaten rengi açılmış olan saçlarınıza rose gold rengini uyguladığında saçların da yıpranmayacak. Bu rengin tek dezavantajın çok kolay akıyor olması. Fakat renk saçını yıpratmayacağı için ara ara boyayı tekrarlayabilirsin. Bir çok ünlünün de yavaş yavaş tercih etmeye başladığı bu saç rengini biz Sienna Miller ve Rosie Whiteley’e çok yakıştırdık.

                                       

Özellikle küt saçlılara çok yakışan bu model, geçen yazımızda bahsettiğimiz baby bang saç stiline de çok yakışacak.  Uzun saçlılar ise su dalgası veya yukarıdan taç örgü yaparak rose gold saç rengini kullanabilirler. Gelelim bizim en çok beğendiğimiz rose gold saç modellerine;

                                       

Sıcak pembelerden değil de soğuk pembelerden hoşlananlar için derlediğimiz bu görünümlerde ise rose gold rengini küllü ve grimsi bir şekilde görüyoruz. Giderek sıcaklaşan tonlarda yoğunluğu artan rengi ile instagramı yavaş yavaş ele geçirmeye başlayan bu trend biraz cesaret istiyor. Bu rengin avantajı ise sarı rengin üzerine uygulandığı için renk yoğunluğunun tamamen sana kalmış olması.

                                       

İster uzun saçta ister kısa saçta kullanabileceğin bu renk özellikle beyaz ve buğday tenlilere çok yakışıyor. Düz saçlar veya su dalgalı saçlarda ışıl ışıl ve dikkat çekici görünen rose gold saç modellerine bir şans vermelisin.

                                        

Peki, rose gold saç rengine hangi modeller yakışır dersen, bizim en çok sevdiğimiz modeller düz, dalgalı ve taç örgü yapılmış görünümleri. Sende cesaret edip saçlarını sezonun en trend rengine boyatıp cool görünebilirsin. 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr