Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Yaşam / İnternetin yeni trendi Dubsmash ve Dubblaj Uygulamaları >>
0

Dubsmash ve Dubblaj uygulamalarını bir an önce telefonunuza indirmenizde fayda var zira bugünlerde Instagram, Facebook ve Whatsapp konuşmalarınız arasında  sık sık gördüğünüz eğlenceli dublaj videoları ilerleyen günlerde daha da popüler olacak. Video çekerek eğlenmeyi seven kullanıcılar için oldukça pratik bir tasarımla hazırlanan uygulama, Android ve iPhone’larda ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Android market ya da iTunes üzerinden indirilen Dubsmash uygulamasında dilerseniz yabancı seslendirmeleri seçebilir, Türk filmlerinden ve popüler isimlerden esinlenerek hazırlanan ve akıllarda yer edinen seslendirmelerin üzerine kayıt yapailirsiniz. Pek çok farklı dilde barındırdıkları ses kayıtları sayesinde dünya çapında hızla yayılan uygulamalar, ünlüler arasında da trend haline geldi.

Dubsmash uygulamasında yabancı repliklerle kreatif videolar yaratırken, Dubblaj aplikasyonunda yer alan Cem Yılmaz, Nihat Doğan gibi ünlülerin  unutulmaz cümlelerini seslendirerek arkadaşlarınıza ve takipçilerinize eğlenceli anlar yaşatabilirsiniz.
iTunes ve Android market üzerinden ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz uygulamalarda hazırladığınız videoları eş zamanlı olarak Whatsapp, Facebook ve Instagram üzerinden de paylaşabilirsiniz.

Uygulama nasıl çalışıyor?

1. iTunes ya da Android market üzerinden Dubsmash/Dubblaj yazarak dilediğiniz uygulamayı indirin.

2. Uygulamada açılan listede dilediğiniz ses kaydının üzerine tıklayın.

3. Mikrofon işaretine basarak ses kaydının üzerine ağzınızı oynatarak videonuzu kaydedin.

4. Videonuz hazır olduktan sonra karşınıza çıkan Whatsapp, Facebook ya da Instagram üzerinden paylaşın seçeneğine tıklayarak dublajınızı paylaşın. Eğer hazırladığınız videoyu kaydetmek istiyorsanız da "Koleksiyonuma Ekle" seçeneğine tıklayın.

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr