Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / OXXO Reborn Koleksiyonuyla İncelin! >>
2

OXXO yeni yılda daha zayıf görünme hayalinizi gerçeğe dönüştürüyor! Kendini giydiği kıyafetler içerisinde güzel ve fit hissetmek isteyen kadınlardan ilham alan OXXO tasarımcıları Reborn ismini verdikleri yepyeni koleksiyonlarıyla trendy görünmenize yardımcı olurlarken olduğunuzdan da zayıf gösteriyorlar.

Reborn kategorisinde yer alan yumuşak tuşeli toplama özelliği olan kumaşlardan hazırlanan yeni pantolonlarımız bu hayalinizin vücudunuzda gerçeğe dönmesine yardımcı olacaklar. Kumaş ve yıkamaları ile oldukça özel bir yere sahip olan OXXO tasarımcılarının ellerinden çıkan bu  iddialı pantolonlar geri toplama özellikleri sayesinde bacak ve kalça bölgenizin, olduğundan daha ince görünmesini sağlarken gün boyu rahat etmenize de yardımcı olacaktır. Kumaş özelliği sayesinde saten gibi yumuşak bir dokusu olan yeni tasarımlarımızın yarattığı kayganlık hissi de çok hoşunuza gidecek. Yüksek bel olarak hazırlanan OX-HANNASKINNY ve orta bel OX-LOLASKINNY ile zayıf görünmenin yanı sıra rahat ve şık bir stile de ulaşabileceksiniz.

İpek gömlekler, kaşmir kazaklar ve stilettolarla şıklığınızı vurgulayabileceğiniz Reborn koleksiyonunda yer alan pantolonlarımızı kısa üstlerle tamamlayarak da inceliğinizi daha da ön plana çıkartarak bütün bakışları üzerinize toplayabilirsiniz.

OXXO Reborn koleksiyonunda yer alan pantolonlarımız:

LOLASKINNY:

Esnek kumaşı ve dar kesimiyle dikkat çeken LOLASKINNY, normal hizada biten bel bölgesiyle düşük bellerden hoşlanmayanlar için kurtarıcı bir özelliğe sahip. Blue Black, Dark Blue, Mid Blue tonlarının yanı sıra modayı daha da yakından takip edenler için hazırlanan Mid Blue Destroyed ve Dark Blue Destroyed renkleri diz bölgesinde barındırdıkları yırtıklarla ortaya iddialı görünümlerin çıkmasına katkıda bulunuyorlar.
İnce trikolarla, kısa deri ceketlerle ve sezonun bir diğer öne çıkan trendi uzun hırkalarla tamamlayabileceğiniz bu özel modelimiz, yumuşak kumaşıyla da adeta ikinci teniniz olacak.



HANNASKINNY:

LOLASKINNY modelimizi beğenen ancak daha da yüksek bel tercih edenler için hazırlanan HANNASKINNY siyah ve koyu mavisi tonlarıyla karşımıza çıkıyor. Fit görünmenize yardımcı olurken esnek kumaşıyla da hareket alanınızı genişletecek olan modelimiz Black, Blue Black, Mid Blue ve Blue Black Destroyed renkleriyle siyahın farklı tonlarını sevmenize yardımcı olacak.
Kısa üstlerle, göbeği açık gömlek ve uzun montlarla giyebileceğiniz HANNASKINNY  modeli, stilinizi oluşturmanıza yardımcı olurken  yüksek beliyle de soğuklardan korunmanıza yardımcı olacak.

Reborn Koleksiyonunda Yer Alan Diğer Ürünlerimiz:

Kombin problemlerinizi çözmek için tasarladıkları pantolonlara alternatif modeller çalışan tasarımcılarımız MODBURVE, MONPATLUZ  ve MONUZGOM isimli parçalarla stilinize katkıda bulunuyorlar. HANNASKINNY ve LOLASKINNY  isimli pantolonlarımızı Reborn koleksiyonumuzda yer alan ipek gömleklerle, dökümlü tişörtlerle ve uzun ince trikolarla tamamlayarak dışarı çıkarken nasıl giyineceğim sorusunu da hayatınızdan çıkartabilirsiniz.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr