Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Yaşam / Instagram güncellendi! >>
0

Her gün yaklaşık milyonlarca fotoğrafın yüklendiği ve likelandiği Instagram’ın keşfet ve arama bölümü tasarımsal olarak yenilendi. Bu tasarım sayesinde daha temiz ve sade olan bir ara yüze geçiş yapan Instagram, yayınlanan içerikleri eskiye oranla daha çok ön plana çıkartıyor. Bütün sayfalarında komple değişime giden uygulama kullanıcılara daha farklı bir deneyim kazandıracak gibi görünüyor. Gelin İnstagram ’da yenilenen sayfaları inceleyelim.

 

 

 

 

Sayfa eskisinden farklı olarak, keşfet bölümü üst alana toplandı.Yeni anları Trending tags ve Trending places ile daha rahat keşfedebileceksiniz. Instagram bu sayede daha kaliteli fotoğraf yayınlama konusunu tekrar gündeme getirmiş oldu. Şu anda Keşfet ‘in bu özellikleri sadece Amerika kullanıcıları görebiliyor, diğer ülkelerdeki kullanıcılar ne zaman görebilecek bilinmemektedir.

 

 

 

 

Arama kutusuna tıklandığında karşımıza 4 farklı seçenek çıkmakta. Kullanıcılar bu sekmeler üzerinden arama yapabiliyor. Bu sekmeler kişiler, etiketler, mekanlar ve en çok kullanılan arama terimleri olarak 4’e ayrılmakta. Ayrıca instagram keşfet bölümünde yeni kullanıcılarla tanışmanızı sağlıyor.

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr