Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Yaşam / En Popüler 4 Moda Aplikasyonu >>
0

1- FashionTalks Etel Baler'in kurucusu olduğu fashiontalks son zamanların en trend aplikasyonlarından. Kullanıcılar giydikleri kıyafetlerin fotoğraflarını çekip, üzerine markalarını etiketleyerek uygulamayı kullanıyorlar. Takip ettiğiniz kişilere kıyafetinin nereden olduğunu sormak istemiyorsanız veya sıkıldıysanız, bu uygulama tam size göre. Fashiontalks uygulamasını kullanıyorsan OXXO kıyafetlerini etiketlemeyi unutma!

2- eBay Fashion İkinci el kıyafet satın almak için en iyi uygulamalardan olan ebay fashion, bir çok kategoride arama yapmanıza ortam sağlıyor. Dolap özelliği kıyafetleri veya aksesuarları favorilemenizi, kombin oluşturmanızı ve paylaşmanızı sağlıyor.

3- Polyvore " Yarın ne giysem?" diye düşünürken sizi bu düşünceden kurtaran bir aplikasyon. Diğer kullanıcıların kombinlerinden ilham alırken, kendi stilinizi oluşturarak başkalarına ilham kaynağı olabilirsiniz. App Store veya Google Play'den ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

4- My Fashion Asistant Kıyafet,aksesuar veya ayakkabılarınızın fotoğrafını çekip kendinize sanal bir dolap ve kombinler yaratmanızı sağlayan bu aplikasyon ile dolabınızı dağıtmaya gerek kalmayacak.

Etiketler : moda , moda aplikasyonları , moda blog ,

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr