Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Yaşam / 'Selfie' Bunları Biliyor muydunuz? >>
0

Selfie Türkçe adıyla Özçekim sadece bizim değil aynı zamanda ünlülerin de sıklıkla kullandığı bir terim. Hatta öyle ki Oscar ödül töreninde Ellen Degeneres’in bir çok Hollywood yıldızıyla selfie çekildi. Herkes olayın anide geliştiğini düşünürken Ellen Degeneres’in o gün bir telefon markasıyla anlaştığını kimse bilmiyordu elbette.

 

 

Medyayı çok iyi kullanan Kim Kardashian elbette bu durumu da kendine araç olarak kullanacaktı. Ve Selfish adında bir kitap yayınladı.

 

 

Selfie çılgınlığı elbette aksesuarlarını da ortaya çıkardı. Kameranın görüş alanını arttırmak için selfie çubukları ortaya çıktı.

 

 

2014 yılında en çok aranan selfie fotoğrafları arasında Ellen Degeneres, Kim Kardashian gelmektedir. Araştırmalara göre; Selfie birçok genci asosyal yaptı. Gençlerin arkadaşlarından sosyal hayatlarından kopmasına yol açtı. Selfie ile beraber fotoğraf bombalama terimleri ortaya çıktı. İngiltere Kraliçesi Avusturalyalı hokey oyuncularının fotoğraflarını bombaladı. Bu fotograf en çok arananlar listesinde yerini aldı.

 

 

Selfie estetik yaptırma da patlama oldu. Birçok selfie çekilen insanlar yüzlerinin simetrik olmadığını düşünerek güzellik merkezlerine akın etti.

 

Etiketler : Selfie , selfie ,

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr