Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Yaşam / Yeni Yıl Ruhuna Erken Gir >>
0

Yılbaşı süslemeleri ve ağacı hazırsa, gece için planlarını da yaptıysan heyecanla beklediğin gün gelene kadar bu filmleri izlemeye ne dersin? Birbirinden renkli ve eğlenceli yapımlar yeni yıla geri sayım yaparken yılbaşı ruhuna erken girmeni sağlayacak. Yılbaşı gecesi için özel bir planın yoksa bu filmler keyifli bir gece geçirmeni sağlayacak. Arkadaşlarınla veya ailenle birlikte, patlamış mısırın eşliğinde yılbaşına özel bir sinema gecesi düzenleyebilirsin. Dramdan romantiğe, korkudan komediye yılbaşı gecesinde geçen birbirinden keyifli filmleri senin için derlerdik. Sıcak çikolatanı ve battaniyeni aldıysan geriye sadece filmini seçmen kaldı.

 

 

Elf

Fantastik ve komedi türündeki Elf filmi Kuzey Kutbu’nda yaşayan ve bir elf olduğunu sanan Buddy’nin hikâyesini anlatıyor. Yaşı ilerledikçe boyu da büyümeye başlayınca kendisinin bir insan olduğu ortaya çıkar. Gerçek babasını bulmak amacıyla New York’a gelir ve burada gerçekten bir aileye de sahip olur. Fakat Buddy’nin aksine burada insanların yeni yıla karşı hiçbir heyecanı olmadığını görür. İzlerken kahkahaya boğulacaksın.

Aşk Her Yerde

Tatlı mı tatlı bir romantik komedi filmi Aşk Her Yerde. Gerek oyucuları gerekse filmi müzikleriyle favorilerimizden. Filmin senaryosu dünyanın neresinde olursan ol, kim olursan ol aşktan kaçamayacağın üzerine kurulu. Aşk Her Yerde, yeni yıla tam 1 hafta kala karı-koca, baba-oğul, sevgili, rock yıldızı ve menajeri arasında geçen izlemesi birbirinden keyifli 10 farklı hikâyeyi anlatıyor.

 

 

 

 

 

 

Şahane Hayat

Şahane Hayat 1947 yapımı kült filmler listesinde yer alan filmlerden. Doğduğundan bu yana aynı küçük kasabada yaşayan Bailey kendisini buraya ve insanlarına adamış, hoşgörülü, güvenilir ve yardımsever bir insandır. Fakat kasabaya yaptığı iyiliklere nazaran kötü yürekli banker Henry F. Potter sürekli onunla uğraşır. Bir gün Potter’ın yaptıkları Bailey’nin şirketinin iflasına sebep olur. Yaptığı iyiliklerin hiçbir zaman karşılığını alamadığını düşünen Bailey çareyi intihar etmekte bulur. Kendini tam nehre atarken yeryüzüne gönderilen melek Clarence onu ölümden kurtarır. Melek, Bailey'in bir arzusunu yerine getirerek ona 'kendisinin hiç doğmamış ve yaşamamış olduğu' bir dünyayı gösterir.

Evde Tek Başına

Evde Tek Başına filmini bu listeye eklemesek olmazdı. Bir yeni yıl klasiği haline gelen ve izlemekten asla sıkılmayacağımız film ailece izlemek için bir film arıyorsan harika bir seçim. Filmin konusunu muhtemelen biliyorsundur ama biz kısaca hatırlatalım. Ailece yeni yıl kutşaması için Fransa’ya giderken Kevin evde unutulur. Evde tek başına kalan Kevin da mahallenin hırsızları Harry ve Marv’den evini korumaya karar verir.  

 

 

 

 

 

 

Kiss Kiss Bang Bang

Polisiye ve macera dolu bir film arıyorsan Kiss Kiss Bang Bang filmini mutlaka izlemelisin. Filmde ufak hırsızlıklarla geçinen Harry kendini bir cinayet soruşturmasının ortasında bulur. Tesadüfen dedektif rolü oynayacağı bir filmin seçmeleri için Hollywood’a gelir. Ve burada gerçek bir dedektif ile çalışmaya, ondan ders almaya başlar. İşin içine lise aşkı Harmony de girince, işler bir anda karışır. Üçlü kendilerini gerçek bir cinayet esrarının ve kovalamacalarla dolu bir maceranın ortasında bulurlar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr