Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Cool Blazer >>
0

Hem klasik ve şık bir görünümün hem de fazlasıyla cool bir stilin anahtar parçalarından biri blazer ceket. Eğer gardırobunda mutlaka olması gereken joker parçalardan bir liste oluştursaydık şüphesiz ilk sırada olurdu. Blazer ceket deyince sadece ofis stili aklında beliriyorsa tekrar düşün. Çünkü bu zamansız parça üzerindeki ciddi etiketi çoktan bıraktı. Blazer ceketler artık günün her saatinde gerçekleşen davetlerde bile şık bir alternatif olabilir. Hatta günlük kahve buluşmalarında ya da alışverişte de rahatlıkla giyebilirsin. Blazer ceketler ister mevsim geçişlerinde ister kış aylarında en sade kıyafete bile seviye atlatıyor. Özellikle jeanler ile harika bir uyum yakalayan blazer ceketlerden gardırobuna mutlaka eklemelisin. Hatta erkek arkadaşının ceketini bile giyebilirsin. Sonuçta moda dünyasında gardıroplar birbiriyle sürekli iletişim içinde. Büyükannenin hırkalarını, büyükbabanın gözlüğünü ya da erkek arkadaşının gömleğini bugün rahat bir şekilde giyebiliyor ve cool görünüyorsak bunda modaya yön veren tasarımcıların payı büyük. Blazer ceketleri resmi tarzından çıkartarak cool bir şekilde stiline uygulayabilmen için önerilerimize göz atmaya ne dersin?

 

 

 

 

 

 

Basic bir tişört, skinny jean ve sivri burunlu çizme ya da botlarla oluşturduğun tarzını oversize bir blazer ceket ile tamamla.

Özellikle Kendall Jenner'ın da en sevdiği kombini mutlaka uygulamalısın. İhtiyacın olan tek şey graffiti baskılı salaş bir tişört.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Bir rengin farklı tonlarının birlikte giyilmesine denilen tonsürton giyimi dene. Blazer ceketinin rengi, üzerindeki diğer parçaların rengi ile benzer olabilir.

Ekose ya da pötikare bir ceket pantolon takımını baskılı bir tişört, sneaker ve dikkat çeken bir çorapla giymeyi deneyebilirsin.

Beyaz bir tişört, jean ve topuklu ayakkabı kıyafet seçmekte zorlandığın günlerde kurtarıcın olacak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Blazer ceketi bir elbise olarak giymeyi denemediysen, pişman olmayacaksın. Bizden söylemesi. Stiletto veya çizme yerine ters köşe yaparak büyük sneakerlar ile kombinle.

Atletik giyim tarzı son dönemlerde yükselen trendler arasında. Sokak modasında da bir hâyli seviliyor. Bu tarzı cool dokunuşlu zamansız blazer ceketler ile yapabilirsin.  İhtiyacın olan tek şey yanları şeritli pantolon.

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

Etek ve blazer ikilisi sana biraz demode ve fazla resmi gelse de onu cool bir havaya sokmak senin elinde. Bu ikiliyi basic düz bir tişört ve çorap botlarla giymeyi dene. Dikkatleri çekeceğin garanti.

Uzun dökümlü elbisenin üzerine atacağın minimal çizgilere sahip blazer ceket ile ortamda fark yaratacağın kesin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr