Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Yaşam / Tatil Beldelerine Doğru Yola Çıkıyoruz >>
2

Sıcaklardan bunaldın ve şehirden kaçma planlarına mı gömüldün? Tatil planlarını yaparken nereye gitsen, nerede hangi beach var bilmiyorsan okumaya devam et. Az sonra İstanbul'dan Çeşme'ye, Alaçatı'dan Yalıkavak'a tatil beldelerindeki beachleri keşfedeceksin. oxxo.com.tr’den bikinini kap, bavulunu hazırla, güneş yağını unutma. İstikamet deniz, kum, güneş!

 

 

Suma Beach

Kilyos’da bulunan Suma Beach şehrin en popüler mekanlarından biri. Hem altın sarısı kumu ve denizi hem de yaz boyu süren konser ve festival tadındaki ekinlikleriyle favoriler arasında. Restaurantı, güneşlenme terası, orman içerisindeki piknik alanı, ağaçlar arasına kurulmuş hamaklar, eğlence alanı ve doğal renklerin hakim olduğu dekorasyonuyla harika bir hafta sonu kaçamak noktası. İstersen çadırını alıp hafta sonu iki gününü orada geçirebilirsin.

Fly-Inn Beach

Burası Çeşme'nin favorileri adreslerinden. Çeşme Altınkum'un berrak sularının tadını çıkarırken gündüzden geceye uzanan partileriyle ve DJ performanslarıyla eğlenceye doyacaksın. Birbirinden lezzetli yemek ve kokteyleri de cabası. Bu yaz sıcak günlerin favorisi dondurmaları ile nam-ı diğer dondurma laboratuvarı Pöölabs ve eğlenceli barista etkinlikleriyle CoffeeNutz da Fly – Inn Beach’te olacak. Ayrıca buranın pet friendly konseptini benimsediğini de söyleyelim. Minik dostunu evde bırakmak zorunda değilsin.

Kai Beach

Bu kez de bir yaz klasiği olan Bodrum'a gidiyoruz. Akdeniz mutfağını içeren plajı, restoran ve barı ile keyifli bir gün geçirmeye ne dersin? Denizin ve güneşin tadını Bodrum'da çıkarmaya karar verirsen Kai Beach seni bekliyor olacak. Akdeniz güneşinin ve gün batımının keyfini Kai Beach’te çıkarabilirsin. İstanbul'un en gözde ve seçkin club'ı Small’un performansları da yaz boyu burada olacak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Beach of MOMO

MOMO Alaçatı'nın bu yaz Çeşme'de de kapılarını açtığını biliyor muydun? 400 kişilik plajı, 120 kişilik restoranı ve 250 kişi kapasiteli parti alanı ile rahat ve konforlu bir plaj keyfi yaşayabilirsin. Şezlonglar ve gruplar için bölümlerin bulunduğu beach alanı, bar ve restoran bölümlerinden oluşuyor. Ayrıca saat 17.00’ye kadar günün sakin ve dinlendirici geçirebilir, sonrasında da bar bölümünde başlayan happy hour'a katılıp eğlenmeye başlayabilirsin. Murat Tokuz, Soul Revue, Güntaç Özdemir gibi isimlerin yanı sıra Power FM’in lokal ve uluslararası DJ’lerinin canlı performanslarıyla eğlenceye doyacağın kesin.

Alaçatı Paradiso Beach

Bu yaz Alaçatı'ya yolun düşerse burayı mutlaka denemelisin. Zira burası klasik beaclerden biraz farklı. Mesela mutfağı İtalyan ve Amerikan lezzetlerinden oluşuyor. Yeni tatlar denemeyi seviyorsan tam sana göre. Tabii partiler de yaz boyu devam ediyor. Yaz boyunca DJ kabininde Doğuş Cabakcor, Fattish, Tal Barahya ve Emir Sağıroğlu’nun yanında Loulou Players, Maxxi Soundsystem, ATFC, SuperNova, Crazibiza, Amine Edge & Dance gibi daha adlarını sayamadığımız birçok DJ yer alacak.

Nikki Beach Restaurant & Beach Club Bodrum

Nikki Beach dünyanın en ünlü ve dinamik beach club konseptine sahip mekanlardan. Zira burası müzik, yemek, eğlence, moda, film ve sanat elementlerini bir araya getiriyor.  “Gün batımı” kutlamaları, “Ladies Tuesdays”, “Rose Fridays”, “Amazing Sundays”, “Deluxe havuz partileri” ve tüm dünyada heyecanla beklenen Nikki Beach “White Party” ile Bodrum’da unutamayacağın bir tatil yaşayabilirsin. Fazla söze gerek yok, öyle değil mi?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Etiketler : deniz , tatil , beach , bodrum , çeşme , alaçatı ,

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr