Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Masalsı ve Gizemli; Dark Forest >>
2

Kim demiş "Yazın siyah giyilmez." diye? Evet, yazın parlayan güneş ve ısınan havalarla birlikte gardırobun daha canlı, renkli ve everji veren renklerle doluyor. Fakat emin ol, siyah rengini yazın da giymenin birçok yolu, birçok tarzı var. Peki, yaz aylarının neşe saçan cıvıl cıvıl enerjisi içinde biraz da gizemli olmaya ne dersin? Gardırobunda yer açmaya hazır ol, çünkü yeni Dark Forest koleksiyonumuzla siyah rengi favorilerin arasına girecek. Dark Forest'taki her parça seni adeta gizemli ve romantik bir orman yolculuğuna çıkaracak. Girdiğin her ortamda dikkatleri üzerine çekecek bu koleksiyondaki her parça birer arzu nesnesi. Koyu orman yeşili ve siyahın baş rol olduğu Dark Forest'ta masalları andıran gizemli ormanların çiçekleri her parçaya romantizm ve şıklık katıyor. Yaz kış her mevsime uyum sağlayan jakar detayı da yine koleksiyonun ana özelliklerinden biri. Bu detay ayrıca stiline hem şıklık hem feminenlik katacak. Dark Forest koleksiyonumuzla masalsı ve gizemli bir yolculuğa ne dersin?

 

 

 

 

 

Gizemli Bahçe

Yeni koleksiyon Drak Forest'ta, stilinden ve şıklığından asla ödün vermeyeceğin birçok parça seni bekliyor. Feminen görünümlerin etkisi altına aldığı parçalar ile tüm dikkatler senin üzerinde olacak. Abartıdan uzak ama şıklığından da vazgeçmeyenlerdensen, modern kesimler, hareketli detaylar ve zarif çiçekleriyle bu koleksiyon tam da sana hitap ediyor. Koleksiyonda çiçekler olduğu kadar jakar kumaşlar da dikkat çekiyor. 2018 Sonbahar-Kış sezonunda da kendini sıkça göreceğimizi de buraya not edelim. Zira Londra Moda Haftası'nda jakarlı tasarımlar, birçok modaevinin defilelerinde etkisini göstermişti. OXXO ekibi olarak biz de bu sıcak ve büyüleyici dokuyla koleksiyonumuzu taçlandırdık. Şimdiden gardırobuna bir parça eklemek istiyorsan buradan başlayabilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Romantizmi Birleştir    

İki romantik detay bu koleksiyonda bir araya geliyor. Jakarın şıklığı ve romantizmi, çiçeklerin feminen ruhuyla bir araya gelerek stilini romantizmin zirvesine taşıyor. Özellike koleksiyondaki hem çiçek desenli hem de jakarlı olarak 2 farklı modeli bulunan fırfırlı elbise tek başına göz kamaştırmana yetecek. Bu elbise modellerini sadece bir çift küpeyle bile kombinleyerek şık bir akşam yemeğine katılabilirsin. "Rahatımdan vazgeçemem." diyorsan serideki Çiçek Desenli Orta Bel Pantolon ve Jakarlı Cep Detaylı Pantolon tam da aradığın konforu ve şıklığı bir arada sunuyor. Yine Dark Forest'taki Floral Desenli V Yaka Bluz ve Jakarlı V Yaka Bluz bu pantolonlarla uyumu yakalıyor. Bu pantolon ve bluz ikilisini Oxxo mağazalarından seçeceğin bir çanta ve sandaletle kombinleyebilirsin. Bununla da kalmayıp oxxo.com.tr'ye girip veya mağazaları ziyaret edip Dark Forest'taki parçaları zevkine göre farklı şekillerde de kombinleyebilirsin. Mesela yukarıda bahsettiğimiz çiçekli ve jakarlı pantolonları basic bir bluz ve tişörtle bile giyebilir, stiline renk katabilirsin. Dark Forest, gündüzden akşama, günün her anına sana eşlik edecek.

Göz atmaya başla. :)

 

 

 

 

 

 

 
 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr