Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Yaşam / Tatil Bavulunuz Hazır mı? >>
0

Bütün yıl belki de tek bir anı bekleyerek çalıştık: yaz tatili!

Tatil dediğimizde akla, huzur, keyif, sakinlik ve en önemlisi rahatlık geliyor. Hepimiz yavaş yavaş yaz tatili havasına girerken; yeni sezonun trendlerini tatil öncesi “bavul hazırlama” telaşenizi azaltmak için bir araya getirdik.

Bakalım şıklık ve rahatlığın ön planda olduğu bir tatil bavulunda neler olmalı?

Elbiseler

Elbiseler her sezon moda. Ancak özellikle yazın elbiselerin verdiği rahatlık bir başka oluyor, en güzel kombinler elbiselerle yapılıyor.

Şifon

Tiril tiril şifon, özellikle sıcak yaz aylarının en büyük kurtarıcısı. Her daim trend şifon ile, yaz günlerinin ve gecelerinin en şıkı siz olun.

Çiçekler

Yazın enerjisini çiçeklerden daha iyi yansıta ne var? Şanslıyız ki bu sezon rengarenk çiçekler her yerde!

Maksi

Maksi trendi birkaç sezondur devam ediyor. Bize de bu sezon maksi etek ve elbiselerimizle tatil yörelerinde boy göstermek kalıyor J

Büstiyerler

Bu sezon kendilerini her yerde göstermeye başlayan büstiyerler, yaz gardırobunuzun da vazgeçilmezlerinden olacak. Yüksek bel ve maksi eteklerle göz alıcı kombinler oluşturabilirsiniz.

Kimono

Bu sezon kimonolar, plajda, gecede, gündüzde, her yerde... Sokak modası fotoğraflarında da sıkça rastladığımız kimonolardan birkaç tane edinin deriz.

 

Transparan

Transparan detaylar, tüm trendlerde etkisini gösteriyor. İster mayo üstüne, ister şık bir topuklu ile; transparan bir bluz bu tatilin kurtarıcı parçası oalcak, bizden söylemesi.

Pastel renkler

Huzurun, dinginliğin ve rahatlığın simgesi pastel renkler. “Tatilde tek hedefim dinlenmek” diyorsanız, bavulunuza bol bol pastel renkler alın.

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr