Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Yaşam / Paulo Coelho'nun Sürükleyici Romanı Aldatmak >>
0

Paulo Coelho Hayatın Anlamını Arıyor

Hepimizin Simyacı romanıyla tanıdığı Paulo Coelho, dünyada en çok okunan çağdaş yazarlardan biri.  Son kitabı Aldatmak ile tekrar popüler olan Brezilyalı yazar, bu kitabında insanların kendi iç dünyalarını nasıl keşfetmeye çalıştıklarını, özellikle bir kadının kendiyle çelişen ama vazgeçemediği özelliklerini nasıl anlamaya çalıştığını anlatıyor. 

İsmine baktığınızda basit bir aldatma hikayesi gibi düşünebilirsiniz. Ama bundan çok daha ötesi.. Kadın ve erkek ilişkilerinin temelini açıklayan, ideal hayat nedir kavramını sorgulayan bu kitap, herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği nitelikte.

                                                  

 

Şehirde yaşayan, zengin kocası ve iki çocuğuyla lüks bir hayat yaşayan kadının, iç dünyasını keşfetmesiyle başlayan olaylar silsilesi, tüm hayatını etkiliyor. Kimine göre tepetaklak olan bu lüks yaşam, belki de ana karakter için tam da olması gerektiği gibidir.  Bir kadının hayattan beklentileri nedir? İyi bir iş, zengin bir koca, mutlu çocuklar hayatın anlamını kavramak için yeterli midir? Mutluluk nedir ve her şeye sahip olan bir kadın mutsuz olabilir mi?  Bütün bu soruların cevabı kitapta saklı ama en iyi cevabı kendi iç dünyanıza baktığınızda vereceksiniz.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr