Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Yaşam / Online Eğitime Ne Dersin? >>
0

 

 

İşlerimizi, eğitimlerimizi ve daha birçok aktiviteyi eve sığdırmayı başarabildiğimiz bu dönemde teknolojinin nimetlerinden yararlanıyoruz. Boşa geçecek zamanı en iyi şekilde değerlendirebilmenin yollarını arıyoruz… Evde bulunduğumuz uzun vakitler içerisinde çoğumuz ilgi duyduğumuz alanlara veya kişisel gelişim konularına yöneliyoruz. Hep merak ettiğimiz ve hakkında bilgi almak istediğimiz konular da buna dahil…

Gelişen teknoloji ve internet kanalları sayesinde pek çok hizmete evlerimizden ulaşabiliyoruz. Farklı konuları keşfedebileceğimiz ve krizi fırsata çevirebileceğimiz pandemi döneminde bizim de sana işe yarar tavsiyelerimiz var! Online eğitim konusunda merak ettiklerini ve yararlanabileceğin bir kaynağı seninle paylaşmaya geldik…

 

 

 

Evde Online Eğitim mi?

Uzaktan eğitim kavramını daha önce duymuşsundur… Araya mesafelerin girdiği pandemi döneminde de bu kavramla sık sık karşılaştın. Hatta belki uygulamak istedin ama hangi kaynağa başvuracağını bilemedin…

Biz sana kaynak önermeden önce evde online eğitim konusunda verim alabilmek için neler yapabileceğinden bahsedelim…

1.Kendine bir alan yaratmalısın! Öncelikle kendini rahat ve iyi hissettiğin bir alan belirlemeli ve alacağın eğitim için ortamı hazırlamalısın. Mümkünse evin aydınlık bir köşesi olmalı.

2.Eğitim esnasında alacağın bilgileri kısa ve net bir şekilde not etmen gerekebilir. En sevdiğin defterini ve kalemini eğitim için hazır bulundurman gerek. smiley Hem eğitim sonrasında bu notları gözden geçirmek senin için yararlı olacaktır.

 

 

 

3.Kendin için en verimli olan saati belirlemelisin. Genellikle algımızın en açık olduğu zamanlar sabah saatleridir. Ancak bu kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. Sabah yeterince odaklanamadığını düşünüyorsan akşam saatleri senin için uygun olabilir. Kendin belirleyeceğin saat dilimlerinde eğitimine vakit ayırabilirsin.

4.Çay mı kahve mi? Eğitimler sırasında sıcak bir şeyler içmek hoşuna gidebilir. Hem evde olduğuna göre bu rahatlıktan da mahrum kalmamalısın. smiley Çayını veya kahveni yudumlarken eğitimine odaklanıp motivasyonunu artırabilirsin.

 

 

 

İşte Karşında Sonsuz Oda!

Şimdi biz de sana, online eğitim alabileceğin bir platform önerelim. Alanında uzman kişilerden alabileceğin harika eğitimlerin bulunduğu “Sonsuz Oda” sayesinde ilgi duyduğun konuların derinine inebilirsin. Müzik, sinema/tv ve spor kategorileriyle sana sunulan bu online eğitim platformu içerisinde farklı bölümler hakkında bilgi edinebilirsin.

 

 

Alanında uzman olan kişilerin bir araya geldiği ve eğitim verdiği Sonsuz Oda online eğitim platformu ile evde geçen günlerini verimli bir şekilde değerlendirebilirsin. Demet Akbağ, Gani Müjde, İskender Paydaş ve Harun Tekin gibi alanında başarılı isimlerin sunduğu eğitimlerle kişisel gelişimine katkıda bulunabilirsin.

 

 

 

Daha önce ilgi duyup vakit ayıramadığın birçok eğitime online olarak Sonsuz Oda aracılığıyla ulaşabilirsin. Kendin seçeceğin kategorilere göre uzman kişilerden faydalı bilgiler alabilirsin. Başarılı eğitmenlerin vereceği tüyolarla ve tecrübeli oldukları konularla kişisel gelişimine katkıda bulunabilirsin. Sinema/tv alanında yapımcılardan, yönetmenlerden veya oyunculardan merak ettiğin alanların inceliklerini öğrenebilmen mümkün. Müzik kategorisinde bulunan enstrüman, radyo programcılığı veya müzik prodüksiyon alanlarını da keşfedebilirsin.

 

 

Şimdi sen de hazırsan Sonsuz Oda’ya geçebilirsin… Sınırsız bilgiyi ve gelişimi keşfedebileceğin online eğitim platformu seni bekliyor.

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr