Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Pantolon Aşkına! 5 Kombin Önerisi >>
0

 

 

Nerede olursak olalım yılladır vazgeçemediğimiz parçalar var… O parçalar dolabımızda başköşeyi hak eder ve onları favorilerimiz arasına ekleriz. Her günümüzün kurtarıcısı olan parçalar arasında yerini alan; pantolonlar! İşte, okulda ve günlük yaşantımızda fazlasıyla yer verdiğimiz pantolonların rahatlığını ve çeşitliliğini her zaman seviyoruz. Mevsim fark etmeksizin bize eşlik eden pantolonların gücünü Covid-19 sürecinde bile hissediyoruz! Online alışveriş için gezindiğimiz sayfalar arasında hepimizin gözü mutlaka bir pantolona takılır. smiley

Evde geçirdiğimiz süre zarfında kendimizi ödüllendirmek ve motive etmek için pantolonların yepyeni formalarını keşfedebiliriz. Bizi bekleyen güneşli günler için seçebileceğimiz harika Oxxo pantolonları ile dilediğimiz kombini yapabiliriz. Hatta bizim sana sunacağımız kombin önerileri içerisinde yer alan pantolonlarla aşk yaşaman an meselesi diyebiliriz!

 

 

1.Yumuşaklık Senin Olsun!

Oxxo’nun vazgeçilmez klasikleri arasında yerini alan havuç pantolon modellerini hem evde hem de dışarıda kullanabilirsin. Yumuşacık dokuya ve nefes alabilen kumaş yapısına sahip olan havuç pantolonunla güneşli günlere hareket katabilirsin.

Havuç pantolon modelinin belden bağcıklı ve katlama detaylı paça görünümünü çok sevebilirsin… Bu rahatlığı dikişsiz atletlerle birleştirdikten sonra açık havada yürüyüşe hazırsın! Ben salaşlıktan yanayım diyorsan; havuç pantolonun yanında V yaka tişörtler de tercih edebilirsin. Kombin önerileri ile Covid-19 mücadelesinde kendini ödüllendir!

 

 

 

 

2.Kargo Pantolon Efsanesi!

Her sezon mutlaka farklı renklerini ve formlarını merak edip araştırdığın kargo pantolon şimdi sahnede! Yüksek belli ve cep detaylı kargo pantolon modelleri ile sen de özgürlüğünü ilan edebilirsin. Pamuk içerikli kargo pantolonunla her gün canlılığı yakalaman mümkün…

Dışarı çıkma vakti geldiğinde, kargo pantolonunun yanında askılı atletler veya oversize gömlekler kullanabilirsin. Rahatlığına hayran kalacağın bu kombine kalın tabanlı sneakerları dahil et ve özgürlüğün tadını çıkar!

 

 

 

 

3.Esnek Dokulara Davet!

İşte o aradığın esneklik ve toparlayıcı etki burada! Bedeni sarıp toparlayan skinnylerin rahatlığını özlediysen kombin önerileri arasında sunduğumuz bu seçenek sana çok uygun… Yüksek bel skinny pantolon modellerinde yer alan hoş renklerin ve kusursuz görünümlerin hoşuna gideceğine eminiz…

En sevdiğin oversize tişörtleri ya da crop atletleri skinny pantolonunla birleştirebilirsin. Evde bile rahatlığı yakalayabileceğin bu pantolon dolabının favorisi olabilir!

 

 

 

 

4.Sınırsız Hareket Özgürlüğü!

Her hareketinde rahatlığa ulaşabileceğin bir pantolona ne dersin? İçinde özgürce hareket edebileceğin bol pantolon modeli ile güneşi selamlayabilirsin. Düğme detaylı bol pantolonun yanında tam olarak konforu yakalamak için crop bluzlar veya atletler kullanabilirsin.

En rahatını keşfetmen için kombin önerileri arasında yer alan bol pantolona bu yaz aşık olabilirsin… Sıcak yaz günlerinde bol pantolonun geniş kalıbının keyfini çıkar... Topuklu terliklerle veya sandaletlerle birlikte pantolon kombinine farklılık katabilirsin.

 

 

 

 

 

5.Jean Etkisini Hisset!

Her mevsim bize eşlik eden jeanleri unutmadık! Pamuklu dokularını ve kalıplarını çok seveceğin yüksek bel jean pantolonlarla dolabına yenilik getirebilirsin. Gün boyu içinde kendini iyi hissedebileceğin yüksek bel pantolon modelini dilediğin parçalarla kombinleyebilirsin.

O günkü moduna göre seçeceğin bir baskılı tişörtle veya oversize gömlekle enerjini yükseltebilirsin. Evde bulunduğun süre içerisinde farklı kıyafetlerin enerjisini mutlaka deneyimlemelisin. Daha sonra dışarı çıkma vakti geldiğinde ne giyeceğim diye düşünmeyeceksin…

 

 

Sen de pantolonların gücünü keşfedebileceğin kombin önerileri ile her an rahatlığa ulaşabilirsin. Fazlasıyla enerjiye ve motivasyona ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde hoş parçalardan ilham alabilmen için seninleyiz. smiley

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr