Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Yaşam / Marmaris'in Eşsiz Güzelliği Bozburun'u Keşfet >>
0

Marmaris’in en güzel koylarından olan Bozburun ‘da tatil yapmak istemez misin?  Akdeniz ve Ege’nin kesiştiği noktalardan birinde olan Bozburun doğasıyla meşhur.

Sessiz ve sakin bir tatil geçirmek isteyenler için doğru bir rota olacak Bozburun’da huzurlu günler seni bekliyor. Bozburunda konakladığınızda birçok aktivite seni karşılayacak. Meşhur Selimiye Köyü’ne gidip sahil boyunca yürüyüş yapabilir ve küçük dükkânlardan alışveriş yapabilirsin. Veya Orhaniye Kızkumu’na gidip 600 metre boyunca uzanan kıyı kordonunda denizin üzerinde yürümenin tadını çıkarabilirsin. Ayrıca burada dalış ve su altı balıkçılığı da yapılıyor. Bozburun’a gittiğinde yapman gereken en önemli şeylerden biri ise deniz altının eşsiz güzelliğini keşfetmek. Şnorkel ile deniz altının güzellikleri ile tanış.

                             

Geçerli Schengen vizen ve pasaportun da yanındaysa Yunan Simi Ada’sına geçebilir ve Yunan Mutfağı’nın tadını çıkarabilirsin. Tüm bunları yaparken Simi’nin arka sokaklarını keşfetmeyi unutma. Bozburun’da sana önerebileceğimiz en güzel yerlerden biri ise denize sıfır konumda bulunan Karia Bel Otel. Yunan adası manzaralı, deniz manzaralı odaları bulunan otelin kendine özel iskelesi bulunuyor. 18 farklı odası ile hizmet veren otelin ayrıca Beach House ‘ları bulunuyor.

                             

Taptaze deniz mahsulleri ve Bozburun’a özel lezzetlerle hazırlanan yemekleri ile mum ışığında bir akşam yemeği sunuluyor. Eşsiz lezzetteki yerel şarapları ile sofrayı tatlandıran Karia Bel Otel’ de romantik akşamlar seni bekliyor. Yarım pansiyon sistemiyle çalışan otel tüm gününü otel ve çevresinde geçirmek istemeyenler için birebir. Açıkbüfe kahvaltı sofrası ise geniş seçenekler sunuyor. Otelin taş fırınında pişirilen köy ekmekleri, reçel çeşitleri, dalından taptaze koparılmış organik sebzeler, köy yumurtaları ve yöresel peynirler kahvaltıda bulunanlar arasında.

Ayrıca Karia Bel Otel’de yapacağın şeyler yalnızca bunlarla sınırlı değil. Kano eşliğinde civardaki koyları gezebilir ve denizin tadını çıkarabilirsin. Patika yollardan doğa yürüyüşü yapabilir ve Bozburun Köyü’nü keşfedebilirsin. Tekne ile mavi yolculuk turlarına katılabilirsin.

Sen de bu eşsiz güzellikleri keşfetmek ve tadını çıkarmak istiyorsan. Bu Yaz Bozburun’a bir şans vermelisin. 

Oteli incelemek istersen buraya tıkla.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr