Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Yaşam / Instagram Her Şeyiyle Yenilendi >>
0

Fotoğraf ve video paylaşım sitesi instagram her şeyiyle yenilendi. Logosundan tutunda tasarımına kadar tüm görünümünü değiştiren instagram kendine bağlı uygulamalar olan Boomerang, Layout ve Hyperlapse’e de aynı değişiklikleri uyguladı.

Her gün yaklaşık milyonlarca fotoğrafın yüklendiği ve likelandiği Instagram’ın tamamı tasarımsal olarak yenilendi. Bu tasarım sayesinde daha temiz ve sade olan bir ara yüze geçiş yapan Instagram, yayınlanan içerikleri eskiye oranla daha çok ön plana çıkartıyor. Bütün sayfalarında komple değişime giden uygulama kullanıcılara daha farklı bir deneyim kazandıracak gibi görünüyor. Gelin İnstagram ’da yenilenen sayfaları inceleyelim.

Uygulama tasarımında renkleri ortadan kaldıran insatgram minimal bir tasarıma dönüş yaptı. Logosunda ise gökkuşağı rengini ve kamera ikonunu devam etmeyi tercih eden firma güncellenmiş uygulamayı 11.05.2016’da devreye soktu. Gün geçtikçe gelişen özellikleri ile kullanıcıları daha çok kendine çeken instagramda her gün 80 milyona yakın fotoğraf ve video paylaşılıyor. Aşağıda instagram logosunun geçirdiği değişimi görebilirsin :)

                                                                                      


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr