Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Yaşam / Leonardo DiCaprio'nun Yeni Rolü Duyanları Şaşırtıyor >>
0

Ünlü Oyuncu Yeni Filmde 24 Farklı Karakteri Canlandıracak

Sıkıysa Yakala, Zindan Adası ve Inception filmlerindeki rolüyle oyunculuğunu bir üst seviyeye taşıyan ve verdiği uzun aradan sonra sinema dünyasına iddialı bir dönüş yağan Leonardo Dicaprio, yeni sezon için yine iddialı bir rol seçti. Karşımıza son olarak Para Avcısı  filminde dolandırıcı rolüyle çıkan ve Oscar heykeline göz kırpan ancak kazanamayan yakışıklı oyuncu, The Crowded Room isimli filmde 24 farklı karakteri canlandırarak yeteneğini bir ileri boyuta taşımayı hedefliyor.

1981 yılında biyografi olarak yazılan ve çoklu kişilik bozukluğu yaşayan Billly Milligan'ı anlatan kitaptan uyarlanacak filmde bambaşka bir role bürünecek olan DiCaprio, hayatının en zor oyunculuk sınavlarından birini verecek. 

 

Billy Mulligan kimdir?

1955 doğumlu Amerikan vatandaşı Billy Mulligan irili ufaklı pek çok suça karışmış, 1970'li yılların sonunda da tutuklanmıştır. Mahkeme kararı sonucu yapılan kontrollerde çoklu kişilik bozukluğu olduğu ortaya çıkan Mulligan, zihninde pek çok farklı kişiliği barındırdığı için suçsuz  sayılmış ve işlediği suçlardan ötürü cezalandırılmayarak tarihe geçmiştir. 

 

Henüz senaryo aşamasında olan filmdeki karakteri canlandırmak için tam yirmi yıldır beklediğinin atını çizen DiCaprio, Akademinin gözüne girerek Oscar heykelini kucaklamak için herşeyi yapacak gibi görünüyor, ne dersiniz?


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr