Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Yaşam / Kış Aylarının Keyfini Çıkarın >>
0

Soğuk ve karlı havaların kendini hissettirmesiyle kayak merkezleri canlanmaya başladı. Gezmeyi, kış sporlarıyla ilgilenmeyi ve farklı mekânlarda tatil yapmayı seviyorsanız bu yazı tam size göre.

Kış sporları denince akla ilk gelen spor şüphesiz kayak. Bu sporu öğrenmek artık hiç zor değil kayak merkezlerinde bulunan spor eğitmenleri eşliğinde öğreneceğin kayak sporu için ekipmanları kayak merkezlerinde bulunan noktalardan kiralayabilir veya satın alabilirsin. Kayak yapabileceğiniz yerlerin başında gelen, Uludağ, Palandöken, Kartalkaya ve Kartepe’yi ziyaret etmenizi öneriyoruz. Bu merkezlerde hem kayak yapıp hem de aileniz veya arkadaşlarınızla birlikte hoş vakit geçirebilirsiniz. Teleferikle gezinti yapabilir veya cafelerde manzaranın ve tatilinizin tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca kayak merkezlerine giderken aynı zamanda gece eğlenmek istiyorum diyorsanız. Üniversite şenliklerinin olduğu tarihlerde ön rezervasyon yaptırarak birçok etkinlikten ve konserden yararlanabilirsiniz.

             

 Kayak dışında farklı bir spor yapmak istiyorsanız, snowboard’u deneyimleyebilirsiniz. Ülkemizde ki kayak merkezlerinde de yapabileceğiniz “ Snowboard” u, yurtdışına çıkmak isterseniz Avusturya, Britanya, İsviçre ve Fransa’da da tercihlerinizin arasına koyabilirsiniz. Kendinize yakın ve yorucu olmayan dinleneceğiniz bir tatil hayal ediyorsanız, Ihlara Vadisi, Bolu- Abant, Kaz Dağları ve Beydağları tam size göre.  Tatilin tadını çıkarırken, bizim size önerimiz dağ yürüyüşü ile doğayı keşfetmeniz.

Tüm bunları yapmak için önceden planlanmış olması size hem kolaylık hem rahatlık sağlayacak. Ulaşım, konaklama ve spor ekipmanlarınızın hazırlığını önceden yapmanızı öneriyoruz.

              


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr