Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Yaşam / İstanbul'un En İyi 5 Kahvaltı Mekanı >>
0

Kahvaltı hepimiz için günün en güzel öğünü hafta sonu yaklaşıyorken, İstanbul’da bulunanlar için muhteşem önerilerimiz var. Evde kahvaltı etmek istemeyenler için hazırladığımız bu yazıda, İstanbul’da bulunan en iyi kahvaltı mekânlarını derledik. Birbirinden güzel farklı yerlerde olan bu mekânlardan en az birine gitmeni öneriyoruz. Taptaze simit, poğaça, peynir ve yumurta çeşitlerinin eşlik ettiği kahvaltına sıcacık çayını yudumlarken manzarayı da eklemek istedik.

                             

1-Namlı Gurme Karaköy: İstanbul’un en sevilen semtlerinden olan Karaköy’de sabah kahvaltısı yapmaya ne dersin?  Zeytinyağlılardan peynir çeşitlerine, şarküteri ürünlerinden reçellere kadar birçok çeşidi bir arada bulunduran Namlı’nın kahvaltı servisi sabah 07.00 ile akşam 21.00’a kadar devam ediyor.

                                         

2-Sütiş Emirgan: Boğaza karşı çayını yudumlamayı kim istemez? Hızlı ve taptaze servisiyle ünlenen Sütiş kahvaltı denince akla gelen ilk yerlerden biri. Süt ürünlerinin bir kısmını kendileri üreten mekânda ayrıca fırın bulunuyor taptaze simit ve birbirinden farklı ekmek çeşitleri çayın yanında seni bekliyor. Özellikle hafta sonları çok yoğun olan mekâna gitmeden önce rezervasyon yaptırmak ayakta kalmanı engelleyecektir.

                                    

3- Lokma- Rumelihisarı: 75 çeşit lezzet seçeneği ile kahvaltı mekânlarının en gözdelerinden olan Lokma Rumelihisarı sahil kenarında bulunuyor. Yumurta çeşitleri, kendilerine özel ekmek çeşitleri ile mükemmel bir kahvaltı sizi bekliyor. Kahvaltının yanı sıra mekanda yemek çeşitleri, alkolsüz kokteyller ve tatlı çeşitleri de bulunuyor.

                         

4-Munchies Crepe & Pancake: Klasik kahvaltıdan sıkıldıysan ve farklı bir kahvaltı deneyimi yaşamak istiyorsan burası tam sana göre. Pancake severler için açılan mekânda klasik kahvaltı tabağı da bulunuyor. Nutella, bal, kaymak, reçel ve şurup çeşitlerinin yanı sıra pancake tabağında mevsim meyveleri de bulunuyor. Mekân Kadıköy Caferağa da bulunuyor.

                       

5-Backyard-Etiler: Haftasonu da olsa sağlıklı beslenmekten vazgeçmem diyenler için bir mekân olan Backyard Etiler de bulunuyor. Organik beslenme konseptiyle açılan mekânda ki tüm ürünler çiftlikten masaya geliyor. Taze ekmekler, granola ve müsliler ile güne hafif bir başlangıç yapabilirsin. 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr