Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Yaşam / Elinden Düşmeyecek “Coffee Table Books” Kitapları >>
2

Ev dekorasyonuna ilgiliysen ve kitapları karıştırmayı da seviyorsan eminiz ki “Coffee table books” terimini duymuşsundur. Bu rengarenk kapaklara sahip kitaplar ilgi çekici içerikleri bir yana aynı zamanda çok cool bir dekorasyon eşyası olarak kullanılabiliyor. Kalın ciltli kapakları ile ansiklopediyi andırsa da içeriği bir hayli keyifli. Genellikle yazılardan çok büyük resimlerin yer aldığı bu kitapları evinde sıcacık kahveni yudumlarken karıştırabilirsin. Farklı boyutlardaki kalın kapaklı, ciltli kitaplardan birkaç tanesini üst üste ya da gruplar halinde evinin sehpasının üzerine veya kütüphane rafına yerleştirdiğinde evinin havasını değiştireceğin kesin. Ortam hem çok şık hem de çok kültürlü bir hava katabilirsin. Modadan seyahate, sanattan yemek tariflerine, dekorasyondan fotoğrafçılığa her çeşidini kitapçılarda bulman mümkün. Tek yapmak gereken ilgi alanını belirlemek. “Coffee table books” kitaplar aynı zamanda harika bir hediye seçeneği. İster ailene istersen de arkadaşlarına ilgi alanlarına göre bu kitaplardan hediye edebilirsin. Kolay kolay bir köşeye atamayacağın “Coffee table books” için bizim de sana birkaç önerimiz var.

 

 

 

Studio 54

70'li yılların meşhur gece kulübü Studio 54’ün şaşalı fotoğraflarına bayılacaksın.

Universe: Exploring the Astronomical World

Evrene karşı ilgi duyuyorsan bu kitabı çok seveceksin. Aya yolculuklardan, mağara duvarlarındaki çizimlere ve astrolojik bilgilere keşfedeceğin birçok bilgi barındırıyor.

Inside Haute Couture: Behind the Scenes at the Paris Ateliers

Paris’teki moda atölyelerini daha yakından tanımak istemez misin? Chanel ve Jean Paul Gaultier'in de aralarında bulunduğu haute couture görselleri insanı adeta büyülüyor.

Toast: The Cookbook

Klasik tostları bir kenara bırakıp ufkunu genişletmeye davetlisin. Birbirinden farklı pratik tost tariflerine bayılacaksın.

 

 

 

 

 

 

The New York Times: 36 Hours: Europe

Bu kitap tam bir seyahat rehberi tadında. Sayfaları çevirirken 50’den fazla ülkede kaybolacaksın.

 

Cooking with Zac: Recipes From Rustic to Refined

Moda tasarımcısı kimliğinin yanı sıra Zac Posen’ın bir diğer tutkusu ise yemek yapmak. Yemek tarifleri de en az tasarımları kadar etkileyici.

 

Hair by Sam McKnight

Saç stilisti Sam McKnight, Prenses Diana’dan Lady Gaga’ya birçok ikonik kadının saçlarını yaptı. Birçok yüksek moda eviyle çalıştı. Güzellik meraklılarına bu kitap tarihe bir yolculuk niteliğinde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Beautiful People Of The Cafe Society

Bu kitabın sayfalarını çevirdikçe 20’li ve 60’lı yıllar arasındaki Fransız yüksek sosyetesinin ışıltılı hayatlarına dâhil olacaksın.

In The Company Of Women

İlhama ihtiyaç duyduğunda bu kitap imdadına yetişecek. Blogger, sanatçı ve girişimci 100 kadının yer aldığı kitapta ilham verici hikâyeler ve sohbetler yer alıyor.

Pop Art

Pop Art denince akla gelen ilk isimlerden olan Andy Warhol ve Roy Lichtenstein gibi isimlerin eserlerinin yer aldığı kitapta, 1960’ların popüler sanat akımı hakkında bilinmeyenleri öğreneceksin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr