Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Yaşam / Bu Yıl Kaçırmaman Gereken En Popüler 5 Netflix Dizisi >>
3

Son zamanlarda herkesin dilinde ‘Netflix’ diziler… Bölüm tartışmaları, oyuncu kadrosu eleştirileri, başından sonuna her şeyin kritiği yapılıyor. Kimi zaman bu durumun hızına yetişemiyor gibi hissedebilirsin. Zira o kadar çok seçenek var ki hangisini izlesen, neyi takip etsen şaşırmamak elde değil. Hal böyle olunca tün o sohbetlerin yanında kendini yabancılaşmış hissedebilirsin. Hali hazırda bitmiş dizileri bir süreliğine kenara bırak. 2018 yılında en popüler güncel dizileri senin için sıraladık.

 

 

Altered Carbon

Bu yıl yayınlamaya başlayan dizi Netflix yapımı 'Black Mirror' gibi bir distopya ve bundan 300 yıl sonraki bir gelecekte geçiyor. Cinayet, aşk, cinsellik ve ihanetlerle dolu bu uzak gelecekte, insan bilinci disklere kaydedilebiliyor, başka bir bedene transfer olunabiliyor ve ölüm geçmişte kalabiliyor.

 

Dark

Alman yapımı dizinin hikayesi Almanya'nın Winden isimli suç oranı düşük bir kasabasında iki çocuğun kaybolmasıyla başlıyor. Ardından ortaya çıkan gerçeklerle, dört ailenin üç jenerasyondur iç içe geçmiş ilişkilerinin ortaya çıkışı işleniyor. Başlarda sıradan bir kaybolma hikâyesi gibi görünen dizi gelişen olaylar ve gün yüzüne çıkan gerçeklerle şaşkına çeviriyor.

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

La Casa De Papel

Son zamanlarda her yerde adını gördüğümüz bu diziyi listeye koymazsak olmazdı. Herkesin dilinde olan dizide bir grup tuhaf huylu ve yetenek yönünden birbirinden farklı soyguncu, İspanya Kraliyet Darphanesi'ne yapılacak olan baskın için, ‘Profesör’ lakaplı bir adam tarafından toplanıp eğitiliyor. Akıl oyunlarıyla ve şaşırtıcı detaylarla dolu dizide işler giderek karışıyor. Sıradan soygun olaylarını solda bırakan La Casa De Papel’i izlemediysen çok şey kaçırıyorsun.

Lost In Space

Bilim kurgu sevenlerdensen bu dizi tam sana göre. Lost In Space, 1960’lı yıllarda aynı isimle çekilmiş bir bilim-kurgu serisinin modern bir devamı. Dizide uzay boşluğunda hayatta kalmaya çalışan Robinson ailesinin hikayesi anlatılıyor. Bu Netflix dizisinin bir diğer ilginç özelliğiyse uzaydan da izlenebiliyor olması. İlginç ama uzayda bulunan astronotların da boş zamanlarında izleyebilmeleri için Netflix 'Lost In Space'i NASA'nın da erişimine açmış.

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

The OA

The OA’da 7 yıl önce kaybolan ve o zamanlar kör bir kız olan Prairie'nin görme yetisini geri kazanmış şekilde eve dönüşü anlatılıyor. Prairie'ye bazıları mucize gözüyle bakarken bazılarıysa onda bir tuhaflık olduğunu düşünüyor. Prairie ise ne FBI'a ne de ailesine yok olduğu bunca senede neler yaşadığını anlatıyor. Bir Stranger Things izleyicisiysen The OA’ya da bir bakmanı öneriyoruz.

The Rain

The Rain, salgın hastalık, virüsle mücadele gibi konulardan hoşlananların favorisi olmaya aday yapımlardan. İnsan soyunu tehdit eden ve iki kahramanımızı yollara düşüren bir virüs Dünya'ya yağan yağmurlarla geliyor. Dizide iki küçük kardeşin insanlığın soyunu ciddi şekilde tehlikeye atan bir virüsle savaşmasını izliyoruz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr