Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Egzotik Yolculuk; New Exotic >>
2

 

Artık yaz aylarının yaklaştığını iyiden iyiye hissetmeye başladık. Özlemini duyduğumuz sıcak günlere ve deniz kum güneş üçlemesine sayılı bir zaman kalmışken biz modumuzu yükseltmeye başladık bile. Sen de bizimle aynı duyguları paylaşıyorsan seni önce oxxo.com.tr’ye sonra da mağazalarımıza alalım. Oxxo’nun tropikal esintileriyle hazırladığı yeni koleksiyonuyla tanışmaya hazır mısın? Oxxo tasarımcıları sezona enerjik başlaman ve yaza modunu yükselterek giriş yapman için deyim yerindeyse tropik diyarları ayağına getiriyor. Adeta tropik ve egzotik bir yerde hayata bir mola verip küçük bir kaçamak yapıyormuşsun hissi uyandırıyor. New Exotic koleksiyonu gerek desenleri, gerek renkleri, gerekse de tasarım çizgisiyle baharı ısıtmaya hazırlanıyor. Bu seride bir araya getirdiğimiz parçalarla yazın egzotik dokusunu stiline taşıyabilirsin. Ama önce gel, New Exotic koleksiyonumuzu keşfet.

 

 

Tropikal Diyarlara

Gözlerini kapat ve kendini tropik bir adada hayal et. Üzerinde nasıl parçalar olurdu? Hangi renkleri giyerdin mesela? Peki ya aksesuar seçimlerin ne olurdu? Bu soruların hepsi New Exotic koleksiyonunda. 80’li ve 90’lı yılların da en sevilen desenleri olan tropik ve egzotik desenlere koleksiyonda sıkça rastlıyoruz. Sezonda hem moda haftalarında hem de sokak stillerinde karşına çıkan en trend pantolonlar, elbiseler, ceketlertrikolar, aksesuarlar ve daha fazlasıyla koleksiyon oldukça zengin. Sezonun öne çıkan püskül detayı, elbiseden bluza, birçok parçada görülüyor. Özellikle püskül detaylı uzun elbise adeta palmiye ağaçları altında bir adanın kumsalında yürüyormuşsun hissi uyandırıyor. Çiçek ve papağan işlemeli bluzlar da bu hissi destekliyor. Koleksiyonun renk paleti de bir hayli geniş. Havana sokaklarında yer alan rengarenk binaların kimisi canlı mavi, kırmızı, pembe sarılara boyanmış, kimisi de kurumuş ve dökülmüş pastel tonları… İşte Oxxo tasarımcıları New Exotic koleksiyonunda o evlerin canlı renklerine gönderme yapıyor. Baskılı fularlar, küpeler, güneş gözlükleri ve ayakkabılar koleksiyondaki görünümleri tamamlıyor. Ayrıca serideki çizgili pantolon, etek ve bluzların New Exotic’in havasını yansıtmaları bir yana rahatlıklarıyla da vazgeçilmezin olacağı kesin.

 
 
 
 
 
 
 

New Exotic

Maviden yeşile, kırmızıdan turuncuya, beyazdan sarıya yaz aylarının tüm enerjisini taşıyan renklere hemen hemen her parçada karşılaşabilirsin. New Exotic koleksiyonun her bir parça ayrıca dikkatini çekecek. OXXO ekibi olarak bu renkli koleksiyonu kombinlemen için de birkaç önerimiz var. Mesela mavi, sarı, turuncu gibi göze çarpan renkleri daha sade, beyaz ve siyah gibi parçalarla kullan. Büyük çerçeveli güneş gözlükleri ve baskılı fularla da yine istediğin havayı yakalanmanda kilit aksesuarların olacak. Şapkaları da unutmamalı tabii. Beyaz bir pantolon, basic bir üst, renkli bir ayakkabı ve büyük hasır şapka ile abartıya kaçmadan, kendini tatilde küçük bir sahil kasabasının çiçeklerle bezenmiş sokak aralarında geziyormuş gibi hissedebilirsin. Uzun elbiseleri ve crop paça pantolonlarda bacak boyunu uzatmak için topuklu ayakkabılarından destek almayı da unutma. Böylelikle hem olduğundan daha uzun görüneceksin hem de kıyafetinin üzerindeki duruşu değişecek. Keşfetmek için hazırsan seni oxxo.com.tr’de bekliyoruz…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr