Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Yaşam / Apple MacBook ve Apple Watch Tanıtıldı >>
0

 

Apple Merakla Beklenen İki Yeni Ürününü Tanıttı

Teknoloji konusunda rakipsiz olan ve  her ürünü merakla beklenen Apple yeni sezon ürünlerini dün Berlin'de gerçekleştirdiği etkinlikte takipçilerine tanıttı. Bilgisayar tutkunlarının tercihi MacBook'un çok daha hafif ve çok daha ince versiyonunu tanıtan teknoloji devi, ürettiği altın rengiyle de bir ilke atmış bulunuyor. 900 gram ağırlığında ve 13.1 mm inceliğinde olan yeni MacBook eski modellerine göre %30 daha az güç tüketerek kullanıcılarına uzun soluklu çalışma imkanı tanıyor. Şu ana kadar ki en ince retinayı kullanan yeni MacBook, tamamane yenilenmiş klavyesiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Tek sarjla dokuz saat aralıksız kullanılabilen 13.1 inç'lik MacBook 10 Nisan tarihinden itibaren 1.299 dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıkacak.

Apple Watch Yeni Bir Trend Başlatacak

Apple'ın en merakla beklenen ürünlerinden biri olan Apple imzalı saat, Apple Watch, Apple Sport ve Apple Limited Edition olmak üzere üç farklı konseptle satışa çıkacak. Markanın en kişisel ürünü olarak değerlendirilen saati telefonunuza entegre ederek müzik dinleyebilir, Instagram'a girebilir ve telefonunuza cevap verebilirsiniz. Apple Watch'ın en eğlenceli özelliklerinden biri ise Digital Watch. Bu özellik sayesinde saatin ekranınıza çizdiğiniz şekiller arkadaşınızın ekranından gözükebiliyor. 

 

Kasada Ödeme Özelliği

Alışveriş yaparken kasada ödeme özelliğiyle özellikle kadın takipçilerinin gönlünü çalacak olan Apple Watch ile markanın online ödeme sistemi sayesinde aldığınız ürünleri kasada saatiniz ile ödeyerek zaman kazanabiliyorsunuz. 

Uzun Sarj Ömrü

Tıpkı yeni MacBook gibi pil ömrü üzerinde uzun çalışmalar yapılan Apple Watch tek sarjda 18 saat kullanılabilecek hale geliyor. Sarj aleti yerine mıknatıslı sarj aparatıyla sarj edilen saat gün boyu sorunsuz bir şekilde sizlere eşlik edebiliyor.

 

 

 

 

 

Saatlerin Fiyatları Ne Kadar?

Her bir modeli farklı fiyattan satışa sunulacak olan Apple Watch'ın  Limited versiyonu için 10 bin doları gözden çıkarmanız gerekirken Apple Watch ve Apple Watch Sports için 349 ila 549 dolar arasında değişen fiyatları ödemeniz gerekiyor.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr