Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Yaşam / Alpay Erdem Stand-up Gösterisi >>
0

 

Alpay Erdem Stand-up Gösterisi 

Alpay Erdem, 1977 doğumlu Türk karikatürist, çizgi roman ve mizah yazarı. Özellikle son yıllarda stand-up gösterileriyle dikkat çeken Alpay Erdem, başarılı bir stand-up showmeni olarak kariyerine devam ediyor. Alpay Erdem, 1997 yılında Lemanyak dergisinde Hasta Ruh İsmail isimli çizgiroman karakterini çizmeye başladı. Dergi okurları tarafından sevilen karakter, Lombak dergisinde de varlığını sürdürmeye devam etti. Lemanyak ve Lombak dışında, Kemik ve Penguen dergilerinde de yazılar yazan Alpay Erdem, yazılarındaki mizahı kullanarak oluşturduğu stand-up gösterilerini seyirciyle buluşturmaya başladı. Hala stand-up gösterilerine devam eden Alpay Erdem, aynı zamanda Uykusuz dergisinde mizah yazılarını yazıyor. 

Bütün karikatürist, çizgi romancı ve stand-up’çı gibi özelliklerinin dışında Alpay Erdem’in en önemli ve dikkat çeken özelliği iyi bir bisikletçi olması. Alpay Erdem’in tutkulu bir hobisi olan bisiklet sevdası aynı zamanda para kazandıran ve insanları ekran karşısında kilometrelerce uzağa götüren mesleği haline dönüştü. Bisiklet tutkusunu, yaşam tarzına dönüştüren Alpay Erdem, her pazar günü 17.15’te NTV’de ‘’2 Teker 1 Yer’’ isimli bisiklet-gezi programını sunuyor. 

 

                                                              

NTV’nin ‘’Yeşil Ekran’’ projesi ile Alpay Erdem’in bisiklet sevdasını buluşturan bu program, bisikletin karne hediyesi olmasının dışında çocuklar ve yetişkinler için kendilerini doğaya bıraktıkları bir yaşam tarzına dönüşmesini hedefliyor.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr