Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Yeni Sezonun Kazananı Şapkalar >>
0

 Mevsim değişiklikleri, değişen gardıroplar ve aksesuarlarla birlikte yeni trendlerin habercisi oluyor. Sonbaharın etkisini hissetmeye başladığımız bugünlerde, sonbaharın aksesuar trendleri de yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Sonbaharla birlikte aksesuarlarınıza da trendleri yakalayan bir dokunuş yapmak istiyorsanız, sezonun favorisi olan şapkalardan edinmeyi ihmal etmeyin.

Karşınızda 2014 Sonbaharında öne çıkan şapka modelleri;

Bere

2014 Sonbahar-Kış sezonunun en büyük akseusar belirleyicisi yazılı bereler. Hollywood ünlülerinin kafalarından sokak modasına hızlı bir geçiş yapan bu eğlenceli aksesuarlar farklı yanlarınızı stilinize yansıtmanıza yardımcı olacaklar. Siz de Cara Delevingne gibi sezonun bir diğer trendi olan yazılı tişörtlerle eğlenceli bereleri kombinleyerek kış aylarına renk katabilirsiniz.

                                        

 

Fötr Şapka

Fötr şapkalar, sokak modasının da etkisiyle eski popülaritelerine yeniden kavuştular. Alışverişe başlamadan önce ebeveynlerinizin dolabına bir göz atmanızda fayda var! 2014 Kış aylarında Trench-coat fötr şapka ikilisinin bağımlısı olabilirsiniz.

                                        

Silindir Şapka

18. yüzyılında asillerin başlarını süsleyen silindir şapkalar yeni sezonda trend avcılarının gözdesi! Maskülen takımınızı silindir şapkayla tamamlayarak dikkati detaylara çekebilirsiniz.

 

                                        

Beyzbol Şapkası

Sahalardan moda dünyasına transfer olan beyzbol şapkaları en popüler dönemlerini yaşıyorlar. Old school ve comfort chic akımının en önemli parçası olan bu şapkalar aniden bastıran yağmurlara karşı da hazırlıklı olmanıza yardımcı olacaklar

 

                                        


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr